Συνάντηση συλλόγων εστίασης στην Πάτρα

Εκπρόσωποι απ΄ όλη την Ελλάδα συζήτησαν τα θέματα του κλάδου

Σε μια περίοδο κατά την οποία νέα φορολογικά μέτρα αλλά και νέες νομοθεσίες έρχονται να αλλάξουν την εικόνα του επιχειρείν, οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης εντείνουν τις μεταξύ τους επαφές και ο ΣΚΕΑΝΑ από την Πάτρα έχει αναλάβει κεντρικό ρόλο.

Η εξωστρέφεια του ΣΚΕΑΝΑ αποτελεί  διαχρονική προτεραιότητα, πόσο μάλλον όταν είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει για δύο  ημέρες τον πυρήνα του φορέα estiasigreece.

Συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά θέματα του κλάδου, ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των πρωτοβάθμιων σωματείων ως αυτόνομων συνδικαλιστικών οντοτήτων καθώς και η συμμετοχή στην κινητοποίηση της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Από τον ΣΚΕΑΝΑ συμμετείχαν, ο πρόεδρος Τάσος Γιατράς, ο γεν. γραμματέας Τάκης Ματθαιόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γιώργος  Κούλης.

Τα μέλη του πυρήνα του estiasigreece που παραβρέθηκαν ήταν Βασίλης Ευθυμίου από Χαλκίδα, Νίκος Γιαννακάς από Μυτιλήνη, Μανώλης Μιχελαράκης από Ιεράπετρα, Βασίλης Αθανασιάδης και Πάρης Κατσικερός από Τρίπολη, Χρήστος Κουδούνης από Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Τσοβίλης από Πάργα, Γιώργος Γκανιάτσας από Άρτα, Κωνσταντίνος Ναστούλης από Αγρίνιο και Νίκος Μαλαπέτσας από Καλαμάτα

You might also like