Εργαζόμενοι της KPMG στην …κουζίνα

Μαγείρεψαν 350 γεύματα φροντίδας για καλό σκοπό

Για 8η συνεχή χρονιά η KPMG στην Ελλάδα πραγματοποίησε την δράση Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Cook for Good” («Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό») την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Φτώχειας (17/10) και την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων (16/10).

 

Περισσότεροι από 40 εργαζόμενοι της εταιρείας, άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απέδειξαν τις μαγειρικές τους ικανότητες, καταφέρνοντας να μαγειρέψουν και συσκευάσουν περισσότερα από 350 γεύματα φροντίδας για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Αρωγοί στην επιτυχή διεκπεραίωση της πρωτοβουλίας αποτέλεσαν για τρίτη συνεχή χρονιά, ο διάσημος chef Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος υποστήριξε και συντόνισε την δράση αφιλοκερδώς, καθώς επίσης ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde, παραχωρώντας δύο από τα εργαστήρια του στους ανθρώπους της KPMG για την παρασκευή των γευμάτων.


Η δράση ολοκληρώθηκε με την παράδοση των 350 μερίδων στο «Ίδρυμα Γαλήνη» μέσω του ΜΚΟ «Μπορούμε», που στηρίζει σταθερά την πρωτοβουλία της εταιρείας, καθώς έχει σκοπό να περιορίσει την σπατάλη τροφίμων και να καταπολεμήσει τον υποσιτισμό στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της KPMG απέδειξαν για άλλη μια φορά τις αξίες της εταιρείας «μαζί» και «για το καλύτερο» καταφέρνοντας να ξεπεράσουν το ρεκόρ μερίδων φαγητού των προηγούμενων ετών και συμβάλλοντας στην παγκόσμια προσπάθεια για την εξάλειψη της φτώχειας, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον.

Δηλώσεις

Ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης δήλωσε, «Ήταν ιδιαίτερη χαρά που για 3η συνεχή χρονιά συμμετείχα στην ανθρωπιστική δράση Cook for Good της KPMG και μαγειρέψαμε με τους εργαζομένους της εταιρείας για καλό σκοπό. Η δύναμη της συνεργασίας και η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας ενώνουν και γι’ αυτό ξεπεράσαμε το ρεκόρ γευμάτων φροντίδας όλων των προηγούμενων ετών. Φροντίσαμε πάνω από 350 απόρους ανθρώπους και βάλαμε το λιθαράκι μας στην καταπολέμηση της πείνας και της φτώχιας. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, κάνοντας μικρές πράξεις αλληλεγγύης θα διαμορφώσουμε μια καλύτερη κοινωνία!».

Ο  Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε, «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που περισσότεροι από 40 συνάδελφοι της KPMG συμμετείχαν ενεργά στη δράση μας, αναδεικνύοντας τις αξίες “μαζί” και “για το καλύτερο”. Η συλλογική μας προσπάθεια να επιστρέψουμε το καλό πίσω στην κοινωνία και να συμβάλουμε στη μείωση της ανισότητας ενισχύει την πρόταση των αξιών μας. Ευχαριστούμε θέρμα τον σεφ Σταύρο Βαρθαλίτη για την μαγειρική καθοδήγηση και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde για την παραχώρηση των χώρων, όπου όλοι μαζί αναδείξαμε το πνεύμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, καθιστώντας το παράδειγμα αυτής της αλληλέγγυας πράξης μέρος της καθημερινότητάς μας. Είναι σημαντικό με τις πράξεις μας να συνεισφέρουμε στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε και να φροντίζουμε για την αειφόρο ανάπτυξη».

You might also like