Κυκλοφόρησε το 49ο τεύχος του Grill
Με αφιέρωμα στην αγορά της ελληνικής ζυθοποιίας
Κυκλοφόρησε το 49ο τεύχος του περιοδικού The Grill Magazine με ανανεωμένες προτάσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντας, οινικά νέα και συνεντεύξεις με πρόσωπα του εστιατορικού κόσμου που μάς περιγράφουν την εικόνα της γαστρονομικής ζωής στην Αθήνα και όχι μόνο.
Στο τεύχος αυτό, παράγοντες της αγοράς μιλούν για το «βάρος» της νέας φορολογίας στα αναψυκτικά και ποτά, οι οποίοι κάνουν λόγο για φορο-τρομοκρατία από την πλευρά της Κυβέρνησης. Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας των Simply Burgers, o Μπράιαν Κάρεϊ αναλύει τα σχέδια του για το μέλλον και τα επόμενα στάδια ανάπτυξης της αλυσίδας.
NEWS
Μόνιμες στήλες & ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και την εστίαση
TΕCH
Τεχνικά νέα, μηχανήματα και εξοπλισμός
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ημερίδα του ΣΕΒΕΚ
Αντίθετη η εστίαση στο φορολογικό
Συνέντευξη Γιάννη Δαβερώνη (ΠΟΕΣΕ)
Η ΕΔΟΚ στην ίδρυση του SELMA
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μπράιaν Κάρεϋ και 20 χρόνια Simply Burgers
Umut Ulas Tunc και DB One Γλυφάδας
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Έξι πυλώνες δράσης του ΣΕΕΜΕ
HostMilano 2023: Η τεχνολογία της εστίασης
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
Η Rational γιορτάζει τα 50 χρόνια της
Η Tetra Pak γιορτάζει 40 χρόνια στην Ελλάδα
Η Linde Ελλάς γιορτάζει 60 χρόνια στην Ελλάδα
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα απορρίμματα συσκευασίας
Τεχνητή Νοημοσύνη & εστίαση
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Μπίρα
Παραγωγή και κατανάλωση μπίρας στην Ελλάδα
Επισκέψιμα ζυθοποιεία
Εταιρείες και προϊόντα ζύθου
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Η κοινωνική κουζίνα της Food On
ΕΡΕΥΝΑ
Ποιοι είναι και τι καταναλώνουν οι climatarians;
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Oshu: Ιαπωνική-περουβιανή κουζίνα στη Θεσσαλονίκη
ΒΙΒΛΙΟ
«Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη», του Μαρίνου Κοσμά