Κυκλοφόρησε το 49ο τεύχος του Grill

Με αφιέρωμα στην αγορά της ελληνικής ζυθοποιίας

Κυκλοφόρησε το 49ο τεύχος του περιοδικού The Grill Magazine με ανανεωμένες προτάσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντας, οινικά νέα και  συνεντεύξεις με πρόσωπα του εστιατορικού κόσμου που μάς περιγράφουν την εικόνα της γαστρονομικής ζωής στην Αθήνα και όχι μόνο.

 

Στο τεύχος αυτό, παράγοντες της αγοράς μιλούν για το «βάρος» της νέας φορολογίας στα αναψυκτικά και ποτά, οι οποίοι κάνουν λόγο για φορο-τρομοκρατία από την πλευρά της Κυβέρνησης.  Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας των Simply Burgers, o Μπράιαν Κάρεϊ αναλύει τα σχέδια του για το μέλλον και τα επόμενα στάδια ανάπτυξης της αλυσίδας.

NEWS

Μόνιμες στήλες & ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και την εστίαση

TΕCH

Τεχνικά νέα, μηχανήματα και εξοπλισμός

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ημερίδα του ΣΕΒΕΚ

Αντίθετη η εστίαση στο φορολογικό

Συνέντευξη Γιάννη Δαβερώνη (ΠΟΕΣΕ)

Η ΕΔΟΚ στην ίδρυση του SELMA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μπράιaν Κάρεϋ και 20 χρόνια Simply Burgers

Umut Ulas Tunc και DB One Γλυφάδας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έξι πυλώνες δράσης του ΣΕΕΜΕ

HostMilano 2023: Η τεχνολογία της εστίασης

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Η Rational γιορτάζει τα 50 χρόνια της

Η Tetra Pak  γιορτάζει 40 χρόνια στην Ελλάδα

Η Linde Ελλάς γιορτάζει 60 χρόνια στην Ελλάδα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα απορρίμματα συσκευασίας

Τεχνητή Νοημοσύνη & εστίαση

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Μπίρα

Παραγωγή και κατανάλωση μπίρας στην Ελλάδα

Επισκέψιμα ζυθοποιεία

Εταιρείες και προϊόντα ζύθου

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η κοινωνική κουζίνα της Food On

ΕΡΕΥΝΑ

Ποιοι είναι και τι καταναλώνουν οι climatarians;

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Oshu: Ιαπωνική-περουβιανή κουζίνα στη Θεσσαλονίκη

ΒΙΒΛΙΟ

«Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη»,  του Μαρίνου Κοσμά

You might also like