ΣΕΕΜΕ: Επανεκλογή Μωραΐτη

Τιμήθηκαν η εταιρεία Inox Dobros και ο επιχειρηματίας Σταύρος Κωστόπουλος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης, στην προεδρία του οποίου επανεκλέχθηκε ο Παναγιώτης Μωραΐτης.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13/1/2024 η 17η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης στην πανέμορφη πόλη του Βόλου. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή των μελών επιβεβαίωσε την αφοσίωσή τους στον Σύνδεσμο και την ενεργή τους συμμετοχή στις δραστηριότητές του, αφήνοντας έναν ιδιαίτερα θετικό απόηχο για όσα καταφέρνει ο σύνδεσμός, αλλά και όσα ακόμα μπορεί να συνεισφέρει στον μεγάλο κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας στη χώρα μας.

Στιγμιότυπο από την 17η γενική συνέλευση του ΣΕΕΜΕ στον Βόλο

 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης επικυρώθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το έτος 2023 και παρουσιάστηκε ο προϋπολογισμός για το νέο έτος. Παράλληλα, τα μέλη του συνδέσμου ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν στο μέλλον του κλάδου και παρουσιάστηκε η στρατηγική του συνδέσμου για το 2024, καθώς και οι έξι πυλώνες στις οποίες θα στηριχθούν οι δράσεις του.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με επανεκλογή του Παναγιώτη Μωραΐτη στην προεδρία του Συνδέσμου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν τα μέλη του Συνδέσμου Inox Dobros για την εξαγωγική τους δραστηριότητα, ενώ ο Σταύρος Κωστόπουλος βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στον κλάδο.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης συνεχίζει να δραστηριοποιείται με στόχο την προώθηση των συμφερόντων των μελών του και την προώθηση του κλάδου του εξοπλισμού μαζικής εστίασης και φιλοξενίας στη χώρα. Η επιτυχημένη συνέλευση αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την επίτευξη αυτών των στόχων.

You might also like