Στις 25 Ιανουαρίου ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει

Με απολαυστικά κεράσματα και ένα μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram

Ο Γρηγόρης, το ελληνικό brand με όνομα και γιορτή, γιορτάζει στις 25 Ιανουαρίου, με κάθε είδους κεράσματα και έναν διαγωνισμό στο Instagram.

 

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, ανήμερα του Αγίου Γρηγορίου, όλοι οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν κάποιο κατάστημα Γρηγόρης ή θα παραγγείλουν μέσω delivery θα απολαύσουν το νέο τρίγωνο τυροπιτάκι με σουσάμι, μια γευστική συνταγή από την Ελληνική παράδοση.

Επιπλέον, οι συνονόματοι Γρηγόρηδες και Γρηγορίες εκτός από το κέρασμα, θα πάρουν δωρεάν και τον καφέ της αρεσκείας τους στα καταστήματα του brand.

Μία γιορτή που αποτελεί σημαντικό γεγονός για όλα τα καταστήματα Γρηγόρης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία, με εορταστική διάθεση και στολισμό, υποδέχονται τους καταναλωτές και τους προσφέρουν λαχταριστά κεράσματα.

Η γιορτινή μέρα όμως δεν σταματά εδώ!

Ο Γρηγόρης θα πραγματοποιήσει και έναν μεγάλο διαγωνισμό στη σελίδα του @gregorysgr στο Instagram και στις 25 Ιανουαρίου θα αναδείξει 25 νικητές, που θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Ανήμερα, λοιπόν, της γιορτής του Γρηγόρη, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημά του, για ευχές και κεράσματα ή να παραγγείλετε μέσω delivery.

You might also like