Νέα Σειρά “Chicken Gourmet” από την ΠΙΝΔΟΣ

 Σε Οικολογικά Χάρτινα Ψηνόμενα Σκεύη Halopack©της Kapelis Packaging

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ, παρουσίασε τη νέα σειρά έτοιμων μαριναρισμένων προϊόντων “Chicken Gourmet”, στα ψηνόμενα οικολογικά σκεύη Halopack© της Kapelis Packaging.

 

Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα νέα προϊόντα (τηγανιά, φιλετάκια, σουβλάκια και κοπανάκια), από τα υψηλής ποιότητας νόστιμα κοτόπουλα της Πίνδου, μαριναρισμένα με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου, έτοιμα για ψήσιμο, χωρίς καμία προετοιμασία.

Τα νέα σκεύη είναι κατάλληλα για ψήσιμο σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε συμβατικό φούρνο με αέρα στους 180οC, παράγονται από παρθένο πρώτη ύλη χαρτιού και σφραγίζονται υπό ελεγχόμενη ατμόσφαιρα με το κατάλληλο φιλμ, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά των προϊόντων.

Οι νέες, κομψές, χάρτινες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες μειώνουν έως και κατά 90% το πλαστικό ανά σκεύος, συνδυάζοντας υγιεινό και ποιοτικό φαγητό με φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις συσκευασίας. Η Κapelis Packaging, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της συσκευασίας, παράγει τα σκεύη Halopack© στις εγκαταστάσεις της, σε απομονωμένο χώρο, προστατευμένο από την είσοδο σκόνης και μικροοργανισμών (Clean Room).

You might also like