l’artigiano: Γιορτάζει τη National Pizza Day

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου κερνάει free pizza για 2 ώρες!

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου η l’artigiano γιορτάζει τη National Pizza Day όπως ακριβώς της αξίζει: Με Free Pizza για 2 ώρες σε όλα της τα καταστήματα!

 

Όταν είσαι pizza expert όπως η l’artigiano, η Pizza Day είναι ημέρα γιορτής! Ακριβώς γι’ αυτό και η l’artigiano σχεδίασε τη Free Pizza Day, το λαχταριστό party που θα μείνει αξέχαστο σε κάθε pizza lover! Μόνο για την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και αποκλειστικά για 2 ώρες, από τις 16:00 έως τις 18:00, η l’artigiano θα προσφέρει από 1 ΔΩΡΕΑΝ πίτσα καταλόγου 8 κομματιών για παραλαβή takeaway στους l’artigiano lovers που θα βρεθούν στα 24 καταστήματα του Δικτύου της, για να γιορτάσουν μαζί της αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα! Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει κανείς αυτή τη National Pizza Day;

Η Free Pizza Day ενέργεια δεν είναι μόνο ο ιδανικός τρόπος της l’artigiano για να γιορτάσει τη National Pizza Day και την αγάπη της για την αυθεντική πίτσα, αλλά και για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στην δυνατή κοινότητα που την υποστηρίζει και την αγκαλιάζει σε αυτό το αυθεντικά γευστικό ταξίδι της, εδώ και τρεις δεκαετίες.

You might also like