ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Κοπή της πίτας για το 2024

Σε μια μεγάλη γιορτή για συνεργάτες και εργαζόμενους

Σε μια μεγάλη εορταστική εκδήλωση, στη Χαλκίδα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2024 η εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ με καλεσμένους όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, καλούς φίλους και συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους από την πολιτική ηγεσία και την τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: η Βουλευτής Ευβοίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αντιπεριφερειαρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Λιμενάρχης Χαλκίδας Κώστας Φλουρής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας Κωνσταντίνος Κουκουβίνος, οι οποίοι τόνισαν τον ιδιαίτερα κρίσιμο ρόλο που κατέχει η εταιρεία στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι από το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο η εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ υποστηρίζει συστηματικά κάθε χρόνο από το 2008.

Από τη βραδιά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, τα δώρα, ο χορός και κυρίως η ευχάριστη διάθεση. Αυτά ήταν μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τη βραδιά μοναδική – μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η παρουσία του ιδρυτή της εταιρείας κύριου Νίκου Αγγελάκη, σηματοδοτώντας τη φιλοσοφία και τις αξίες που διέπουν την ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ εδώ και 61 χρόνια, αλλά και δείχνοντας τον δρόμο για περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ μεγαλώνει και εξελίσσεται συνεχώς, παρουσιάζοντας διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης για ακόμα μια χρονιά, έχοντας αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των εργαζομένων της και έχοντας πλέον εδραιώσει τη θέση της τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Η περσινή χρονιά κρίθηκε απολύτως επιτυχημένη καιτο επενδυτικό πρόγραμμα αξίας 15 εκατ. ευρώ, που είχε ανακοινωθεί πέρυσι, έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται.

Οι επενδύσεις αυτές σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2025,αλλάζοντας άρδην την εικόνα της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ σε επίπεδο υποδομών και δυνατοτήτων, αλλά και βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητα των ανθρώπων της.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, Θάνος Αγγελάκης, στάθηκε ιδιαίτερα στον ανθρώπινο παράγοντα και στην ψυχή που καθημερινά καταθέτουν όλοι οι εργαζόμενοι της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ. «Η επιτυχία αυτής της εταιρείας δεν είναι αποτέλεσμα της δικής μου δουλειάς ή της Διοίκησης. Τα εύσημα ανήκουν σε όλους μας! Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω ότι κάθε χρόνο είμαστε όλο και περισσότεροι. Κοιτάμε μπροστά όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, για τα καλύτερα που έρχονται! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θάνος Αγγελάκης.

You might also like