Δεύτερο Bagatelle στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Στη νέα μαρίνα στον ανανεωμένο Αστέρα της Βουλιαγμένης

Η  πολυεθνική αλυσίδα πολυτελών εστιατορίων Bagatelle  Group διευρύνει την παρουσία της στην Ελλάδα με το άνοιγμα νέου καταστήματος στην Astir Marina, τη νέα μαρίνα ελλιμενισμού σκαφών που δημιουργήθηκε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και η οποία θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία τον προσεχή Μάιο.

 

Το Bagatelle  Group είναι ήδη τοποθετημένο  στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο (κεντρική φωτογραφία) ενώ η αλυσίδα αριθμεί 15 εστιατόρια σε κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.

Θυμίζουμε ότι η αλυσίδα εστιατορίων Bagatelle δημιουργήθηκε από τους Γάλλους  Rémi Laba και  Aymeric Clemente, οι οποίοι συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη το 2000 και αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Μετά την επιτυχία του πρώτου εστιατορίου τους στη Νέα Υόρκη, το concept επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο (Σεν Τροπέ, Πόλη του Μεξικό, Ριάντ, Λονδίνο, Μαϊάμι, Ντόχα κ.ά.) ενώ στα σχέδια της εταιρείας είναι να δημιουργηθούν νέα καταστήματα μέσα στην επόμενη πενταετία. Ο όμιλος διαχειρίζεται επίσης το εστιατόριο Loulou στο Σεν Τροπέ και το εστιατόριο Raspoutine στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αντιπρόεδρου και διευθύνουσας συμβούλου της Αστήρ Παλάς, Πέννυς Ζαγλαρίδου, στο ειδησεογραφικό/ οικονομικό site New Money, το grand opening για τη νέα μαρίνα στον Αστέρα (επένδυση ύψους 53 εκατ. ευρώ) θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου.

You might also like