Βίκος Α.Ε.: με 5 σημαντικές διακρίσεις στα Ermis Awards

Με 1 χρυσό & 4 χάλκινα βραβεία

Η εταιρεία Βίκος Α.Ε. συγκέντρωσε σημαντικές διακρίσεις στα Ermis Awards, έναν σημαντικό θεσμό που βραβεύει τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία στην Ελλάδα και ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο χώρο της διαφήμισης.

Η Βίκος Α.Ε. απέσπασε 1 χρυσό & 4 χάλκινα βραβεία στα Ermis Awards για τα τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά spots και τις καταχωρήσεις σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία, Soho Square Athens.

Οι στόχοι των Ermis Awards είναι η ηθική επιβράβευση και καταξίωση των δημιουργών και η ανάδειξη της δημιουργικής σκέψης. Γι’ αυτό κι η Βίκος Α.Ε. διακρίθηκε στα φετινά βραβεία με 5 διακρίσεις για τα inspirational τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά spots και τις άκρως δημιουργικές της καταχωρήσεις.

O Κων/νος Σεπετάς, Chief Marketing Officer της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε., αναφέρει σχετικά με τις διακρίσεις της Βίκος Α.Ε: «Είμαι ενθουσιασμένος για την επιτυχία μας στα Βραβεία Ermis! Διακριθήκαμε σε διάφορες κατηγορίες, αποδεικνύοντας τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση της ομάδας μας και των συνεργατών μας. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συνεργασία και την αφοσίωση προς το κοινό μας! Αυτή η αναγνώριση μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την εταιρεία μας και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες μας..»

Οι διακρίσεις της Βίκος Α.Ε. στα Ermis Awards

ERMIS AD/ TVC/ Αναλώσιμα – ERMIS BRONZE “The Pink Phenomenon”

ERMIS AD/ TVC/ Αναλώσιμα – ERMIS BRONZE “Φυσικά, Μόνο Αγάπη

ERMIS AD/ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ/ Αναλώσιμα – ERMIS BRONZE “Καφές

ERMIS AD/ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ/ Αναλώσιμα – ERMIS BRONZE “Κατανοητό

ERMIS PRODUCTION/ ERMIS GOLD ” ΠέτραΣώμαΦύση” (Δύναμή
μας, η Ροή μας ΙΙ) από τη Filmiki

You might also like