Το μ. artisan water στο 8ο Dine Athens

Ο θεσμός του Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard, από τις 4 έως 24 Μαρτίου στα εστιατόρια της Αθήνας

Φέτος, το Dine Athens διοργανώνεται για 8η χρονιά και θα συνοδεύεται από το μ. Αrtisan Water.

 

Μέσω του Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard, του κορυφαίου θεσμού γεύσης & γαστρονομίας, οι αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μ. Artisan Water, το premium φυσικό μεταλλικό νερό ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, που θα συνοδεύσει ιδανικά όλα τα πιάτα.

μ.  Artisan Water: premium γεύση και ποιότητα 

H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων προσφέρει στον κόσμο της γαστρονομίας το μ.  Artisan Water, σε premium γυάλινη φιάλη – σε φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό – με σκοπό να τοποθετηθεί στο κέντρο του τραπεζιού και να ολοκληρώσει ιδανικά κάθε γεύμα, κάθε επιλογή και κάθε κουζίνα.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των εμφιαλώσεων με το φυσικό μεταλλικό νερό  «Βίκος» το no1 προϊόν της εταιρείας.

Το 2014, η εταιρεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της στην κατηγορία των αναψυκτικών, παρουσιάζοντας τα αναψυκτικά «Βίκος», με φυσικό μεταλλικό νερό και χυμό από ελληνικά φρούτα. Έκτοτε, η συγκεκριμένη κατηγορία αναπτύσσεται συνεχώς με αφετηρία το 2014 και την προσθήκη αναψυκτικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, την οποία διαδέχτηκε το λανσάρισμα της Βίκος Cola Zero Sugar και του Βίκος Pink Grapefruit, δύο προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τα οποία συστήθηκαν στο κοινό το 2021 και 2022 αντίστοιχα.

Στο χαρτοφυλάκιο της Ηπειρωτικής Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ανήκουν επίσης και το φυσικό μεταλλικό νερό  «ΥΑΣ», , το φυσικό μεταλλικό νερό  «Μιτσικέλι» και η πρόσφατη προσθήκη το 2023 το μ. Artisan Mineral Water.

You might also like