Η l’artigiano απογειώνει την απόλαυση της Σαρακοστής

Νέα πίτσα meat-free Pastitsio made with GARDEN GOURMET

Για την l’artigiano, η απόλαυση δεν γνωρίζει περιορισμούς, ακόμα και κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής. Με νέες αφίξεις αλλά και τις αγαπημένες νηστίσιμες επιλογές απογειώνει την απόλαυση και μετατρέπει τη φετινή νηστεία στην πιο λαχταριστή περίοδο.

 

Η l’artigiano, o expert της αυθεντικής πίτσας, παρουσιάζει τη νέα πρότασή της που τα έχει όλα: Τη νέα Πίτσα Meat-free Pastitsio made with GARDEN GOURMET®. Μια συναρπαστική συνάντηση ανάμεσα στην αγαπημένη πίτσα l’artigiano και το παραδοσιακό και λατρεμένο παστίτσιο, σε μια νέα, vegan και νηστίσιμη εκδοχή.

Η ζύμη σικάλεως, τα ζυμαρικά rigatoni (κι όμως ναι!), το 100% φυτικό τυρί, ο φυτικός kimas GARDEN GOURMET® και η vegan μπεσαμέλ, συνθέτουν τη νέα Πίτσα Meat-free Pastitsio μετατρέποντας κάθε μπουκιά σε ένα γευστικό ταξίδι νηστίσιμης απόλαυσης.

Πίτσα l’artigiano και παραδοσιακό παστίτσιο, σε μια νέα, vegan και νηστίσιμη εκδοχή

 

Όμως, οι προτάσεις για τη περίοδο της Σαρακοστής δεν σταματούν εκεί. Η l’artigiano όπως κάθε χρόνο προσφέρει ένα πλήρες Νηστίσιμο Μενού με άκρως απολαυστικές συνταγές για κάθε γούστο.

Από τις all-time-favorite επιλογές σε Νηστίσιμες πίτσες, μακαρονάδες, σαλάτες και ορεκτικά, μέχρι το λαχταριστό Club Sandwich Λαχανικών και όλες τις γευστικές επιλογές από το ολοκληρωμένο Meat-free μενού made with GARDEN GOURMET®, η l’artigiano φροντίζει να μην λείπει ούτε και φέτος η απόλαυση από την Σαρακοστή, καλύπτοντας κάθε διατροφική ανάγκη και προτίμηση.

You might also like