Ανοικτικά ζύμης από την Varanakis

Ιταλικά επαγγελματικά ανοικτικά ζύμης σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά για την επεξεργασία ζύμης

Η εταιρεία Varanakis η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης παρουσιάζει δύο νέα Ιταλικά επαγγελματικά ανοικτικά ζύμης σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά για την επεξεργασία ζύμης.

 

Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και ειδικό πλαστικό, κατάλληλο για τρόφιμα. Το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι ότι σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε το πάχος και τη διάμετρο της ζύμης που εσείς επιθυμείτε.

Με τη βοήθεια των ανοικτικών, ο επαγγελματίας εξασφαλίζει τον πιο απλό, υγιεινό και γρήγορο τρόπο ανοίγματος ζύμης, διατηρώντας αναλλοίωτα τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Διατίθενται σε δυο μοντέλα:

  • Giotto mini για διάμετρο ζύμης έως 30cm και βάρος έως 300 gr, και
  • Giotto maxi για διάμετρο ζύμης έως 45cm και βάρος έως 800 gr.

Varanakis

Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της μαζικής εστίασης και ιδρύθηκε το 1975. Η φιλοσοφία, το know-how, η συνέπεια και η αποδοχή από την πελατεία της, την έχουν οδηγήσει επί σειρά ετών στην κορυφή των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Η Varanakis δίνοντας καινοτόμες και εργονομικές λύσεις, εξοπλίζει όλο και περισσότερες επισιτιστικές μονάδες (κάθε είδους) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο με μηχανήματα τελευταίων προδιαγραφών και έμπειρους τεχνίτες καταρτισμένους με γνώση και μεράκι για αυτό που κάνουν.

You might also like