Νέα προϊόντα από την Hellenic Catering

Παρουσιάστηκαν στην έκθεση Food Expo 2024

Η Hellenic Catering, η εξειδικευμένη εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή φαγητού, είχε την ευκαιρία μέσω της συμμετοχής της στην Έκθεση Food Expo 2024, να παρουσιάσει μια σειρά από καινοτόμες προϊοντικές προτάσεις με βάση τη Μεσογειακή κουζίνα.

 

Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν τα Guru Burgers, μια πρωτοποριακή σειρά έτοιμων burgers σε καινοτόμες συσκευασίες που απευθύνονται τόσο στην αγορά του Retail όσο και του Horeca, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων γευμάτων και γλυκών.

Τα προϊόντα της Hellenic Catering διακρίνονται λόγω της υψηλής ποιότητας, της πλούσιας γεύσης και της ευκολίας στον χρόνο προετοιμασίας, χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδανικά τόσο για επιχειρηματίες της εστίασης όσο και για τους καταναλωτές.


Με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Hellenic Catering διαθέτει δύο σύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Αττική και την Θεσσαλονίκη.

Έχοντας αναπτύξει την απόλυτη εξειδίκευση στην παραγωγή κρεατοσκευασμάτων, καταψυγμένων και chilled γευμάτων, σαλατών & dressings και γλυκών, η εταιρεία αναδεικνύεται ως κορυφαίος παραγωγός, τόσο σε βιομηχανικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο λιανεμπορίου, συνδυάζοντας την αυθεντική γεύση, την ποικιλία και την υψηλή ποιότητα.


Πληροφορίες για την Hellenic Catering στο : www.helleniccatering.gr 

You might also like