Σαρακοστή γεμάτη νοστιμιά, μόνο στα everest!

Μεγάλη ποικιλία νηστίσιμων επιλογών

Και αυτή τη Σαρακοστή τα everest παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία νηστίσιμων επιλογών συνδυάζοντας κλασικές, αγαπημένες γεύσεις και νέες, γευστικές προτάσεις με την υπογραφή του chef και ambassador του σήματος, Βασίλη Καλλίδη.

 

Ξεκίνησε τη μέρα σου με έναν Vegan Cappuccino Αμύγδαλο, Σόγια ή High Protein και συνδύασέ τον με έναν κλασικό Vegan Λουκουμά, ή ένα από νηστίσιμα Donuts «Vegan Choco» & «Mήλο και Kανέλα». Οι λάτρεις των γλυκών γεύσεων θα λατρέψουν τη νέα, μοναδική Πίτα με γέμιση Ταχίνι και το λαχταριστό Κουλούρι με Χαλβά, ενώ οι Vegan μπορούν να δοκιμάσουν και το νέο Croissant με σπόρους Kινόα. Αν, πάλι, προτιμάς κάτι αλμυρό, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην κλασική νηστίσιμη Χορτόπιτα και τη νέα, χειροποίητη Πατατόπιτα με Τομάτα και Ελιές.

Στα everest η μέρα συνεχίζεται με πολλές λαχταριστές νηστίσιμες γεύσεις, όπως το νέο, χορταστικό Sandwich με φαλάφελ ρεβυθιού, η Tortilla με φαλάφελ παντζαριού, το αγαπημένο Sandwich με ντολμαδάκια και η πρωτότυπη Σαλάτα οσπρίων με sauce ταχίνι. Φυσικά μπορείς πάντα να δημιουργήσεις το αγαπημένο σου Zesto Sandwich, επιλέγοντας ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία νηστίσιμων υλικών, όπως είναι το Φαλάφελ Ρεβυθιού, η λευκή Ταραμοσαλάτα και το Hummus.


Απόλαυσε τα Νηστίσιμα των everest στο πλησιέστερο κατάστημα everest, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.everest.com ή το everest app.

You might also like