Ξεκίνησε το εστιατόριο Rick’s Steakhouse στην Κηφισιά

Νέο steakhouse  από τον όμιλο S-One Hospitality

Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα τη λειτουργία του, επί της οδού Πεντέλης 1 στην Κηφισιά, το Rick’s Steakhouse Athens, το νέο εστιατορικό project του ομίλου S-One Hospitality του επιχειρηματία  Δήμου Στασινόπουλου (Μπαρμπουνάκι, Kiku, Freud Oriental, Το Καλαμάκι κ.ά).

 

Το εστιατόριο Rick’s Steakhouse  Athens βρίσκεται στον χώρο που βρισκόταν παλαιοτέρα το Drakoulis Dry & Raw. Πρόκειται για ένα κλασικό αμερικανικό steakhouse με διακόσμηση που παραπέμπει στα τυπικά νεοϋορκέζικα κοσμικά εστιατόρια παλαιότερων δεκαετιών και στο οποίο κυριαρχούν οι ιδιαίτερες κοπές κρέατος. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του δεν είναι ένα τυπικό ‘κρεατάδικο’ αλλά ένα εστιατόριο το οποίο ενσωματώνει στην κουζίνα του νότες από τη γαλλική γαστρονομική παράδοση καθώς προσφέρει κι άλλα πιάτα (αστακό, γαρίδες κοκτέιλ κ.ά.). Όσο για ατμόσφαιρα που αποπνέει, αυτή είναι ένας συνδυασμός από μοντέρνες και παλαιές πινελιές, με αναφορές στον αμερικανικό κινηματογράφο.

Τον σχεδιασμό του μενού έχει αναλάβει ο executive σεφ του ομίλου S- One Hospitality, o Δημήτρης Σταμούδης, απόφοιτος της σχολής Le Monde και μαθητής του κορυφαίου σεφ Herve Pronzato. Έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στα εστιατόρια Σπονδή και Funky Gourmet, ενώ έχει επιμεληθεί κουζίνες ξενοδοχείων και  εστιατορίων στην Αθήνα, την Σαντορίνη και την Μύκονο.

You might also like