Ετοιμάζεται το Food Hall στη Συγγρού

Στη θέση του Δεληολάνη, απέναντι από το ΕΜΣΤ

Μια νέα σημαντική επένδυση στο χώρο της εστίασης βρίσκεται σε εξέλιξη επί της Λεωφόρου Συγγρού, ακριβώς απέναντι από το ΕΜΣΤ. Πρόκειται για το νέο Food Hall το οποίο αυτό το διάστημα αναπτύσσεται εκεί όπου βρισκόταν τα τελευταία πολλά χρόνια το εστιατόριο Δεληολάνης, το οποίο ‘άνοιξε’ τη συγκεκριμένη αγορά πλησίον του Μετρό Συγγρού-Φιξ και του νέου Μουσείου.

 

Στην περιοχή του ΕΜΣΤ έχουν ήδη τοποθετηθεί σημαντικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαγητού όπως το Bread Factory, τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης και Fresh ενώ πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή προστέθηκαν το νέο Jackaroo, το μπεργκεράδικο Sam Burgers κ.ά.

Θυμίζουμε οτι το Food Hall μέχρι πρότινος λειτουργούσε σε μικρή στοά στη Συγγρού ακριβώς απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο έχοντας τοποθετήσει στον ίδιο χώρο διαφορετικές κουζίνες. Πιο συγκεκριμένα είχε συμπεριλάβει ένα cafe με την επωνυμία UBRA, το brand Σπιτική Κουζίνα (φρεσκομαγειρεμένο φαγητό), την Piccolo Pasta & PInza (γρήγορο ιταλικό εστιατόριο),  το Chicken Bites (τηγανισμένο κοτόπουλο) και το Wallfe King το οποίο προσφέρει βάφλα και γλυκά.

You might also like