Πλατό ψησίματος από την Varanakis

Ιταλικά επαγγελματικά πλατό ψησίματος

Η εταιρεία VARANAKIS διαθέτει μία τεράστια γκάμα μοντέλων σε Ιταλικά επαγγελματικά πλατό ψησίματος, που ανταποκρίνονται 100% στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

 

Ανοξείδωτες στιβαρές κατασκευές, ικανές να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες πίεσης της κουζίνας ψητοπωλείου, grill house, εστιατορίου, street food κ.λπ. Πλατό αερίου ή ηλεκτρικά, πάγκου ή δαπέδου σειρές 600, 700 και 900 mm βάθος.

Επιλέξτε πλατό με επιφάνεια ψησίματος λεία ή ραβδωτή ή μισή λεία/μισή ραβδωτή και απολαύστε εύκολο & γρήγορο επαγγελματικό ψήσιμο.

Επενδύστε στα πλατό με πλάκα compound (καθρέπτη) καθώς α) με τα ψησίματα παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο προσφέροντας σταθερή απόδοση και μεγαλύτερη υγιεινή και  β) πανεύκολο καθάρισμα χωρίς να κολλάνε τα λίπη.


Varanakis

Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της μαζικής εστίασης και ιδρύθηκε το 1975. Η φιλοσοφία, το know-how, η συνέπεια και η αποδοχή από την πελατεία της, την έχουν οδηγήσει επί σειρά ετών στην κορυφή των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Η Varanakis δίνοντας καινοτόμες και εργονομικές λύσεις, εξοπλίζει όλο και περισσότερες επισιτιστικές μονάδες (κάθε είδους) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο με μηχανήματα τελευταίων προδιαγραφών και έμπειρους τεχνίτες καταρτισμένους με γνώση και μεράκι για αυτό που κάνουν.

You might also like