Τρία στα τρία ο Μποτρίνι, στους Χρυσούς Σκούφους

Πρώτευσαν τα τρία εστιατόριά του- Στο Beefbar (Σαντορίνη) το Βραβείο Κοινού Kaiser

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens η απονομή των Χρυσών Σκούφων 2024, του θεσμού που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία, τον οποίο η Kaiser υποστήριξε για έβδομη συνεχή χρονιά, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2024.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι θεσμός κλείνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Τις τρεις πρώτες θέσεις στη συνολική βαθμολογία κατέκτησαν τα τρία εστιατόρια του σεφ Έκτορα Μποτρίνι: 1ο) Etrusco στην Κέρκυρα (17/20), 2ο) Botrini’s Athens στο Χαλάνδρι (16,5 / 20) και 3ο) Botrini’s Santorini στην Οία της Σαντορίνης (16 / 20).

Στις επόμενες θέσεις της λίστας των νικητών – όλα με την ίδια βαθμολογία- βρέθηκαν τα εστιατόριαQ

4ο) Delta στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Καλλιθέα (16 / 20)

5ο) Herve Restaurant στα Άνω Πετράλωνα (16 / 20)

6ο) Pelagos στη Βουλιαγμένη (16 / 20)

7ο) Squirrel στη Νικήτη Χαλκιδικής (16 / 20) και

8ο) Treehouse στη Βουρβουρού Χαλκιδικής (16 / 20)

To Beefbar της Μυκόνου έλαβε το Βραβείο Κοινού

 

Βραβείο Κοινού

Η αγαπημένη ελληνική Pilsner μπίρα, που ξεχωρίζει για τα συστατικά, τη γεύση και την υψηλή της ποιότητα, ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά με την παρουσία της, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2024 στο εστιατόριο BEEFBAR MYKONOS, το οποίο ανέδειξαν οι αναγνώστες του περιοδικού Αθηνόραμα.

Παράλληλα, η Kaiser συνόδευσε με τη μεστή και ξεχωριστή γεύση της ορισμένες από τις εξαιρετικές δημιουργίες που σερβιρίστηκαν στο λαμπερό dîner de gala της τελετής απονομής, και συγκεκριμένα: μακαρόν φουαγκρά, τσάτνεϊ αχλαδιού, μαρινάτη παλαμίδα, χαβιάρι,αγγουράκι τουρσί, χορσράντις, αγγούρι, πάπια κονφί, δαμάσκηνο, τσιπούρα ταρτάρ, χαλαπένιο, καρύδα, λάιμ και «σφουγγάρι» ντομάτας.

Βαγγέλης Μποκίδης, Brand Manager της Kaiser

«Είναι η 7η συνεχή χρονιά που στηρίζουμε αυτόν τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό, με την αγαπημένη Pilsner στην Ελλάδα, την μπύρα Kaiser. Και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που απονέμουμε το Βραβείο Κοινού, που αποτελεί άλλωστε πάντα για όλους μας τον πιο αντικειμενικό και ‘δύσκολο’ κριτή!».

You might also like