ΝOB Burger στο Παγκράτι

Το νέο κατάστημα του σεφ Βαγγέλη Λεούση

Νέο μπεργκεράδικο με την επωνυμία NOB Burger έκανε προ δύο μηνών την εμφάνισή του στο Παγκράτι (Ερατοσθένους 3) με έναν μικρό μεν αλλά ενδιαφέροντα κατάλογο παρασκευών.

 

Executive chef στο No Ordinary Burger (NOB) είναι ο Βαγγέλης Λεούσης (Cavo Tagoo Mykonos, Oma Sushi Bar, Peninsula κ.α.) και ο επιχειρηματίας που το αναπτύσσει είναι ο Πέτρος Φουστέρης (Ψητό-Ιχθύος στην Ηλιούπολη).

Τα μπέργκερ στο NOB κινούνται από τα 8 ευρώ (smash cheeseburger από 100% βόρειο κιμά) και φτάνουν μέχρι τα 14 ευρώ για το Wagyu beef από 100% Wagyu κιμά), ενώ υπάρχει και μια vegetarian επιλογή στα 8 ευρώ (αβοκάντο, κρεμμύδι σωτέ, τραγανά μανιτάρια, λάχανο και vegan μαγιονέζα).

Το μενού συμπληρώνουν δύο σαλάτες και δύο ορεκτικά (κοτόπουλο τεμπούρα και μικρά bao bun με μοσχάρι) και διάφορες επιλογές σε πατάτες.


Στην κεντρική φωτογραφία ο σεφ Βαγγέλης Λεούσης.

You might also like