Νέα Strip n Dip Pizza από τη l’artigiano

Κόβεται σε 12 λωρίδες και συνοδεύεται από τρία επιλεγμένα dips

H l’artigiano, ο expert της αυθεντικής πίτσας, παρουσιάζει μια νέα, ανατρεπτική πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα και επαναπροσδιορίζει τον τρόπο απόλαυσης της πίτσας, δημιουργώντας μια ολοκαίνουρια εμπειρία για όλους τους pizza lovers.

 

Η l’artigiano μας καλωσορίζει στη νέα Strip n Dip εποχή. Εδώ, η αγαπημένη μεγάλη πίτσα σε όποια γεύση και αν επιλέξουμε, κόβεται σε 12 λωρίδες και συνοδεύεται από τρία επιλεγμένα dips για να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει απόλυτα: Sweet Chilli Mayo – Aioli – Mayo BBQ για όσους μένουν πιστοί στις all-time-classic γεύσεις ή Sriracha Mayo – Truffle Mayo – Smoked Mayo για εκείνους που θέλουν πάντα να δοκιμάζουν κάτι νέο αλλά πάντα εξίσου γευστικό. Το αποτέλεσμα;  Ένα ατελείωτο mix and match γεύσεων που θα δώσει μια εντελώς νέα διάσταση στην πίτσα!

Χάρη στην καινοτομία και την πρωτοπορία της, η l’artigiano δεν σταματά να εξελίσσεται και να εκπλήσσει λαχταριστά το κοινό με νέες γεύσεις, εμπειρίες και τρόπους απόλαυσης της πίτσας, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο expert της αυθεντικής πίτσας.


Σήμερα, η lartigiano αριθμεί συνολικά 24 καταστήματα.

You might also like