Ο Executive Chef Παναγιώτης Αναστασίου στο NJV Athens Plaza

Ανανεωμένη γαστρονομική ταυτότητα για το ιστορικό ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza ανανεώνει τη γαστρονομική του ταυτότητα και υποδέχεται τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου.

 

Το NJV Athens Plaza, μέλος της Preferred Hotels and Resorts, καλωσορίζει στην ομάδα του τον καταξιωμένο Chef Παναγιώτη Αναστασίου ο οποίος αναλαμβάνει την κουζίνα του ξενοδοχείου στο Σύνταγμα. Έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και βαθιά γνώση της ελληνικής γαστρονομίας, «έρχεται να ενσωματώσει την ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στη διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα», ανακοίνωσε το ξενοδοχείο σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, «Με τη νέα αυτή συνεργασία, το NJV Athens Plaza επιδιώκει να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία φαγητού, στο πιο φιλόξενο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον, στην καρδιά της Αθήνας».

Ο νέος Chef με την μακρά μαγειρική του πορεία, έχοντας αποκτήσει εξαιρετικές πρακτικές δεξιότητες και εκτεταμένη εμπειρία θα δημιουργήσει τις νέες επιλογές γευστικών πιάτων με την υπογραφή του, φέρνοντας στο προσκήνιο τα ελληνικά προϊόντα και τους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και θα επιμεληθεί όλων των προσφερόμενων επισιτιστικών υπηρεσιών του ξενοδοχείου.

Πιο συγκεκριμένα θα έχει την ευθύνη για τον πλούσιο μπουφέ πρωινού, τα μενού Banquet των εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, τα μενού των εστιατορίων του ξενοδοχείου – Explorer’s Bar Bistro & Plaza Café – καθώς και τις υπηρεσίες Catering.

You might also like