Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις εγκαταστάσεις της Kapelis Packaging

Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από το Τμήμα Ανάπτυξης της Εταιρείας στους φοιτητές της σχολής

Η Kapelis Packaging υποδέχθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, τους φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις εγκαταστάσεις της.

 

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πρωτοποριακή τεχνολογία των υλικών και μηχανών συσκευασίας, ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το Τμήμα Ανάπτυξης της Kapelis Packaging παρουσίασε στους φοιτητές τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των υλικών συσκευασίας, δίνοντας έμφαση στις οικολογικές λύσεις και τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζονται.

 

Νέες τεχνολογίες  με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις νέες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των υλικών συσκευασίας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου οι φοιτητές είδαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των οικολογικών σκευών Halopack, αλλά και τη χρήση των σύγχρονων μηχανημάτων συσκευασίας που διαθέτει η εταιρεία στο show room.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τους ειδικούς της εταιρείας, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους πορεία.

Η Kapelis Packaging δεσμεύεται να συνεχίσει την υποστήριξή της στην εκπαίδευση και την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα της συσκευασίας, συνεργαζόμενη με πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά κέντρα για την ενημέρωση νέων τεχνολογιών και λύσεων που θα συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.

You might also like