Οι Πίτες Κολιός στην Διεθνή Έκθεση «World of Private Label» της PLMA

Ξεχώρισαν με το προϊόν Pocket Pita Bread Beetroot

Η εταιρεία Πίτες Κολιός με δυνατή παρουσία στο εξωτερικό και με εξαγωγές σε 27 χώρες παγκοσμίως, συμμετείχε και φέτος στην Διεθνή Έκθεση PLMA΄S “WORLD OF PRIVATE LABEL” 2Ο24 που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ στις 28-29 Μαΐου.

 

Το Pocket Pita Bread Beetroot, η πίτα από παντζάρι, ανακηρύχθηκε ως ένα από τα καινοτόμα προϊόντα της χρονιάς, και παρουσιάστηκε στην περιοχή New Product Expo – Idea Supermarket, που βρίσκονταν στο RAI Elicium όπου επισκέπτες και εκθέτες μπορούσαν να το δουν κατά τις ώρες της εμπορικής έκθεσης.

New Age Fatbread

Η Πίτες Κολιός ξεχώρισαν με ολόκληρη την σειρά New Age Flatbread, μια καινοτόμο σειρά που απαρτίζεται από πίτες από σπανάκι και χαρούπι, πλούσια σε πρωτεΐνες, ιδανική επιλογή για μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή.

Τα flatbread θεωρούνται, μια εναλλακτική λύση του ψωμιού με μαγιά και χρησιμοποιούνται σε δίαιτες, ως μια διαφορετική επιλογή με λίγοτερες θερμίδες, από ότι το κανονικό ψωμί, αφού είναι εξίσου υγιεινά και θρεπτικά. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και είναι ιδιαίτερα χαμηλά σε λιπαρά, ενώ συχνά τα συναντάμε ως flatbreads ολικής αλέσεως και καλαμποκιού. Τα ολικής αλέσεως με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, όπως η βρώμη και το πίτουρο θεωρούνται κατάλληλα για διαβητικούς.

Οι Πίτες Κολιός στην Διεθνή Έκθεση «World of Private Label» της PLMA

Περισσότερα από 50 διαφορετικά προϊόντα

Η εταιρεία Πίτες Κολιός παράγει περισσότερα από 50 διαφορετικά προϊόντα, σε διαφορετικά σχήματα και γεύσεις, κατεψυγμένα (διάρκεια ζωής 12 μηνών) και περιβάλλοντος (διάρκεια ζωής 50 ημερών σε θερμοκρασία δωματίου).

Κάποια από αυτά είναι Μίνι πίτα, η κλασσική πίτα, η στρογγυλή πίτα τσεπάκι και η Κυπριακή πίτα, η Naan, η βάση Πεινιρλί και η βάση πίτσας. Επιπλέον, παράγουν  στρογγυλή πίτα τσεπάκι ολικής άλεσης, η οποία φέρει το λογότυπο ολικής αλέσεως και το λογότυπο Nordic keyhole, που σημαίνει ότι αυτό το προϊόν είναι πιο υγιεινό για τους καταναλωτές, καθώς έχει λιγότερα σάκχαρα, λίπη και αλάτι και είναι πλούσιο σε διαιτητικές ίνες. Δεν περιέχουν trans-fat και είναι κατάλληλα για vegans.

Σήμερα, η Πίτες Κολιός Α.Ε. διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής πίτας, με 2 γραμμές παραγωγής και παραγωγικότητα 50.000 τεμ/ώρα σε ένα στεγασμένο κτίριο 3.500m2. Υποστηρίζει τη HORECA και RETAIL αγορά υπηρεσιών τροφίμων καθώς και τη λιανική αγορά.

You might also like