Έρχεται το πρώτο Alea Craft Beer Festival 

Η Alea γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής την Κυριακή 30 Ιουνίου, στη Μεταμόρφωση

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής της με μία πολύ σημαντική εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο του ζυθοποιείου της, διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου!

 

Στο πλαίσιο συνεργασιών με άλλες μικροζυθοποιίες/labels όλα αυτά χρόνια αποφασίσαμε να γιορτάσουμε με όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες μας, που αποτελούν για μας μια μεγάλη οικογένεια στην craft κοινωνία της μπύρας. Έχουμε την τιμή και την χαρά να έχουμε στο φεστιβάλ αυτό τα εξής μικροζυθοποιεία/labels:

1) 608 Brewing
2) BadQ Brewing
3) Kykao
4) Black Hole Kipseli
5) Main Squeeze Brewing
6) Marmita
7) Mustaki Nomad Brewing
8) Noctua
9) Radical Way Brewing
10) Sourmena Brew
11) Strange Brew
12) Last Row

Παράλληλα με την μεγάλη γκάμα επιλογών μπύρας, θα υπάρχουν δύο διαφορετικές επιλογές για street φαγητό: Από την μια θα υπάρχει η Puff Daddy Pizzeria (από την Πεύκη) η οποία θα φτιάχνει στη στιγμή τις φανταστικές πίτσες της με τα καινοτόμα και νεωτεριστικά υλικά της! Από την άλλη θα υπάρχει η Street Habit (από τoν Κεραμεικό) με τα μοναδικά burger/sandwiches προβατίνας και χουνκιάρ που έχουν εισάγει έναν νέο πλουραλισμό γεύσεων.

Αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε τις διαφορετικές μπύρες από 12 εκθέτες/μικροζυθοποιούς, να συζητήσετε μαζί τους, να φάτε κάτι διαφορετικό και να περάσετε μια όμορφη Κυριακή στον εξωτερικό χώρο μας στην Μεταμόρφωση. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με σκίαση και τραπεζοκαθίσματα, καθώς και τουαλέτες με πρόσβαση για ΑΜΕΑ κλπ. Καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχουν DJ sets από ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα!


Είσοδος ελεύθερη! Διεύθυνση: Χλόης 87, 14452 Μεταμόρφωση.

You might also like