Σε Coldplay ρυθμούς το Hard Rock Cafe Athens

Fans Meet-Up Event για τους φίλους της βρετανικής μπάντας

Μια βραδιά γεμάτη Coldplay, δώρα και εκπλήξεις – επεφύλασσε το Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52 Μοναστηράκι, σε όσους παρευρέθηκαν την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο γεμάτο ενέργεια Meet-Up Event που διοργανώθηκε αποκλειστικά για τους fans του συγκροτήματος.

 

Οι Coldplay επισκέφθηκαν τη χώρα μας – και αυτό είναι σίγουρα το απόλυτο talk of the town του καλοκαιριού. Σ’ ένα μόλις διήμερο κατάφεραν να ξεσηκώσουν περισσότερους από 150.000 θεατές, που με τα φωτεινά βραχιολάκια τους αποθέωσαν το κορυφαίο Βρετανικό συγκρότημα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο. Είναι αρκετό όμως αυτό για έναν true fan;

Την απάντηση έδωσε το Hard Rock Cafe της Αθήνας, που αφουγκραζόμενο το κοινό των Chris Martin, Guy Berryman, Will Champion και Johny Buckland, διοργάνωσε ένα ανεπανάληπτο exclusive Coldplay party στην καρδιά της Αθήνας, από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Το spotείναι ιδανικό για κάθε είδους private ή public event, αφού έχει το know-how αλλά και τις εγκαταστάσεις για να τα υποστηρίξει.

Μπορεί για τα ελληνικά δεδομένα η συναυλία των Coldplay να ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός, όχι όμως και για το Hard Rock Cafe Athens που τα τελευταία χρόνια δε σταματάει να μας χαρίζει πολλά και πλούσια events, ενώ είναι πάντα εκεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Στο διώροφο Fan Meet-Up Event, οι πόρτες άνοιξαν στις 6μ.μ. με περισσότερους από 180 fans να κάνουν την είσοδό τους, έτοιμοι να χορέψουν στους ρυθμούς της εναλλακτικής ροκ μουσικής.

Ο πρώτος όροφος είχε δώσει τη θέση του στο απόλυτο Coldplay DJset, ενώ στο ισόγειο οι επισκέπτες μπορούσαν ν’ απολαύσουν το φαγητό και ποτό τους μέσα από τα πλούσια μενού του Hard Rock Cafe Athens. Επιπλέον, οι fans είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά legendary memorabilia, και φυσικά την κιθάρα του  Chris Martin που είχε δωρίσει στην εταιρεία.

Η βραδιά όμως έκρυβε μία φοβερή έκπληξη που εκτόξευσε τα Coldplay vibes. Την εμφάνισή του έκανε ο Band Manager του συγκροτήματος PhilHarvey, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, χαρίζοντάς τους με τη σειρά του το exclusive release του νέου τραγουδιού «Moon Music».

Στη συνέχεια η ομάδα του Hard Rock μοίρασε συλλεκτικές αφίσες της μπάντας, με τη χαρά του κόσμου ν’ αποτυπώνεται έντονα στα πρόσωπα – και τα social media του – και το event να κλείνει με απόλυτη επιτυχία. Η διοργάνωση του Coldplay Fan Meet-Up Event πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και της Warner Bros.

Το Hard Rock Cafe Athens είναι ένας ναός της μουσικής και δεν σταματάει να το δείχνει με κάθε μεγάλο event γεμάτο με πλούσια Djset και δροσιστικά signature cocktails.


Mε την επίδειξη του εισιτηρίου από όποια συναυλία ή μουσικό φεστιβάλ ο επισκέπτης έχει έκπτωση 15% στο φαγητό και στο κατάστημα Rockshop, Ανδριανού 52, Μοναστηράκι.

You might also like