Αγγελάκης ΑΕ: έλαβε διεθνή πιστοποίηση από την EUROCERT

Πιστοποιήθηκε με το πρότυπο IFS FOOD V8

To πρότυπο IFS FOOD, διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων τροφίμων, μέσα από μία αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, αποτελώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις εταιρείες που το διαθέτουν, ειδικά για όσες ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό.

Η Αγγελάκης ΑΕ έλαβε μια νέα, διεθνή πιστοποίηση από την EUROCERT αναφορικά με το πρότυπο IFS FOOD V8, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων παγκοσμίως, πετυχαίνοντας το υψηλότερο επίπεδο βαθμολογίας με ποσοστό 97,55%.

Ασφαλοί προϊόντα ανώτερης ποιότητας

Το πρότυπο εξετάζει έξι βασικούς τομείς στη λειτουργία μιας επιχείρησης: Διακυβέρνηση και Δέσμευση, Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων, Διαχείριση πόρων, Λειτουργικές Διαδικασίες, Σχέδιο άμυνας τροφίμων, Μετρήσεις και Βελτιώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγελάκης ΑΕ διατηρεί ήδη το ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων FSSC 22000, το οποίο βασίζεται στα πρότυπα ISO 22000:2005, BSI PAS 220:2008 και ISO 22003:2007.

Η νέα πιστοποίηση επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρείας Αγγελάκης για την παραγωγή πρωτίστως ασφαλών προϊόντων ανώτερης ποιότητας και την προσήλωσή της στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών και διαδικασιών σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, καθιστώντας τα κοτόπουλα Αγγελάκης μια απολύτως υγιεινή, ασφαλή και ποιοτική επιλογή για το καθημερινό, οικογενειακό τραπέζι.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ συμπληρώνει 60 χρόνια πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν την εταιρεία το 1962.

Από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα, σήμερα η Αγγελάκης ΑΕ έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Διαβάστε επίσης:

Η Αγγελάκης στο Διεθνές Συμπόσιο Πτηνοτροφίας 2024

You might also like