«Δημιουργώντας & Λειτουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο»
Eκδηλώσεις των Dairy News & Grill Magazine στην MEAT/ DAIRY/ FROZEN EXPO 2024
Στο πλαίσιο της κλαδικής έκθεσης MEAT/ DAIRY/ FROZEN EXPO 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Σπάτα Αττικής), η διοργανώτρια εταιρεία OMIND CREATIVES και τα περιοδικά Dairy News και Grill Magazine διοργανώνουν εκδηλώσεις οι οποίες απευθύνονται τόσο στους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες της έκθεσης. Μια από αυτές είναι 7η Επιστημονική Ημερίδα Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας- 2024.
Στόχος των εκδηλώσεων που έχουν σχεδιαστεί από τα δύο περιοδικά είναι η διάχυση της επιστημονικής γνώσης και της επαγγελματικής εμπειρίας και η επικοινωνία μεταξύ παραγόντων της αγοράς που βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και μετασχηματισμό.
Όσο αφορά για το περιοδικό Grill Magazine, ανακοινώθηκε ήδη οτι στο πλαίσιο της MEAT/ DAIRY/ FROZEN EXPO 2024, έχει προγραμματιστεί η ημερίδα «Δημιουργώντας & Λειτουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο».
Μετά τη διοργάνωση του 2022, το κλαδικό περιοδικό για τη μαζική εστίαση Grill Magazine διοργανώνει και πάλι, αυτή τη φορά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024 και στο πλαίσιο της MEAT/ DAIRY/ FROZEN EXPO 2024, στο Metropolitan Expo (Σπάτα), την εκδήλωση με τίτλο «Δημιουργώντας & Λειτουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο».
Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ψητοπωλείων αλλά και σε επαγγελματίες της ευρύτερης αγοράς οι οποίοι σκοπεύουν να επενδύσουν και να εξελίσσουν τα καταστήματά τους ή απλώς επιθυμούν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις, τις λύσεις και τις εφαρμογές που αφορούν τον κλάδο της επαγγελματικής εστίασης.
Διακεκριμένοι εκπρόσωποι διαφορετικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με τη δημιουργία ενός σύγχρονου ψητοπωλείου θα παρουσιάσουν σύντομες αλλά περιεκτικές εισηγήσεις για θέματα που αφορούν τη μαζική εστίαση.