Με ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ με όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της εστίασης, εξελίξεις οι οποίες αναμένεται πως θα αλλάξουν ακόμα μια φορά το πρόσωπο της ελληνικής αγοράς, κυκλοφόρησε το Grill Magazine #55.
Στο τεύχος μπορείτε να διαbάσετε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον βραβευμένο σεφ κι επιχειρηματία Γιάννη Γαβαλά γνωστό για το υπέροχο εστιατόριο Araklia στην Ηρακλειά των Μικρών Κυκλάδων, ένα ρεπορτάζ για τα ψητοπωλεία της Πάτρας από τον Γιάννη Μουρατίδη που επισκέφτηκε την πρωτεύουσα της Αχαΐας και συνομίλησε με τρεις επιχειρηματίες της εστίασης κι ένα αφιέρωμα στα έλαια της επαγγελματικής κουζίνας.
Στο τεύχος παρουσιάζουμε πλήρες ρεπορτάζ από την έκθεση MEAT/ DAIRY/ FROZEN 2024 και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του τριημέρου 9-11 Νοεμβρίου στο Mertropolitan Expo
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και την εστίαση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κάτι ψήνεται στην εστίαση: Όλες οι εξελίξεις στην αγορά
ΑΓΟΡΑ
Araklia: Κυκλαδίτικη κουζίνα από τον Γιάννη Γαβαλά
Nice n Easy στον Piraeus Tower
Αποστολή στην Πάτρα: Τρία ψητοπωλεία και οι ιστορίες τους
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Πληθωρισμός & εργατικό κόστος εναντίον μαζικής εστίασης
ΑΦΙΕΡΩΜΑ- ΕΛΑΙΑ & ΛΙΠΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ
Έλαια: Ο πληθωρισμός των τιμών απειλή για την ποιότητά τους
Συνέντευξη με τον Γιάννη Παϊζάνη, διευθυντή πωλήσεων της Nutria
Εταιρείες και προϊόντα για τους επαγγελματίες της εστίασης
EVENTS
ΜΕΑΤ DAYS: Η μεγάλη γιορτή της βιομηχανίας κρέατος
Εκδηλώσεις από: Φάρμα Κερκίνη, Grill Philosophy & ΣΕΒΕΚ
8η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων Κρέατος
KASALIAS Food Industry Consultants: Διπλή Πανελλαδική Έρευνα για το Κρέας
Mentor-Chain: Έρευνα για την ανταγωνιστικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας κρέατος
Εκδήλωση του περιοδικού Grill: Δημιουργώντας & Λειτουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο
ΚΟΣΜΟΣ
Εστίαση 2k25: Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο
ΣΥΝΤΑΓΗ
Εορταστική Γαλοπούλα Γεμιστή από την Grillphilosophy
ΒΙΒΛΙΟ
«Μνήμες του μέλλοντός μας: Συνταγές από τη γαστρονομία και τα έθιμα του Μανταμάδου Λέσβου»