Andreadi Boutique Patisserie στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
Γαστρονομικός προορισμός για τους λάτρεις των γλυκών
Το Andreadi Boutique Patisserie στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, αποτελεί έναν μοναδικό γαστρονομικό προορισμό για τους λάτρεις των γλυκών και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας, με διεθνή φήμη, πολυάριθμες διακρίσεις / μετάλλια και αναφορές.
Ιδρύτρια και ψυχή του είναι η Κυριακή Ανδρεάδη Pastry Chef, που με πάθος και τελειομανία δημιουργεί χειροποίητα γλυκά υψηλής ποιότητας, εστιατορικά γλυκά στο χώρο της, χωρίς μείγματα ή χρωστικές. Κάθε γλυκό συναρμολογείται μπροστά στα μάτια των πελατών, προσφέροντας μια εμπειρία a la minute ή a la carte που συνδυάζει πρωτοτυπία, φινέτσα και σεβασμό στις διατροφικές ανάγκες (vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χωρίς ζάχαρη).
Το ζαχαροπλαστείο ξεχωρίζει για τα μοναδικά σχέδια και τις δημιουργίες που μοιάζουν με έργα τέχνης, ενώ η ποικιλία των γλυκών προσαρμόζεται στις τάσεις και τις επιθυμίες των πελατών. Παράλληλα, προσφέρει σπάνια χαρμάνια καφέ φτιαγμένα αποκλιστικά για το μαγαζί από Μεξικό και Αιθιοπία, που συμπληρώνουν αρμονικά την εμπειρία. Η αναγνώριση από μέσα ενημέρωσης όπως το Harper’s Bazaar Arabia και το Esquire Middle East επιβεβαιώνει την εξωστρέφεια και την ποιότητα του brand μέσω του περιοδικού Greece Now.
Με σεβασμό στον πελάτη και έμφαση στην εξατομίκευση, το Andreadi Boutique Patisserie συνεχίζει να εξελίσσεται, να εμπνέει, να δημιουργεί, μετατρέποντας τη ζαχαροπλαστική σε τέχνη, απόλαυση και να αποτελεί σημείο αναφοράς.