Νέο εστιατόριο Kykloi by Priceless
Θα απασχολεί προσωπικό από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
Το εστιατόριο Kykloi by Priceless αναμένεται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα τη λειτουργία του στο κέντρο της Αθήνας, υποσχόμενο mindful cuisine και λειτουργία με θετικό κοινωνικό πρόσημο.
Πίσω από το νέο εστιατόριο βρίσκεται ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης και η ομάδα του. Στόχος να αναδειχθούν οι ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, «χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και σύγχρονες τεχνικές, μετατρέποντάς τες σε βιωματικά πιάτα που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις», όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.
Κοινωνική πρωτοβουλία
Το Kykloi by Priceless αποτελεί τον ζωντανό πυρήνα του προγράμματος ReStart. Μια ολιστική πρωτοβουλία της Mastercard με κοινωνικό αντίκτυπο αφού προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση και ευκαιρίες απασχόλησης σε άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Στην ομάδα του εστιατορίου συμμετέχουν απόφοιτοι του προγράμματος, που εργάζονται στο πλευρό του σεφ, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο ζωής, δημιουργίας και ένταξης

Παύλος Κυριάκης
Με σπουδές μαγειρικής στην Αθήνα και σημαντική θητεία στο βραβευμένο εστιατόριο Σπονδή, ο Παύλος Κυριάκης συνεργάστηκε με διεθνώς αναγνωρισμένους chefs όπως οι Arnaud Bignon, Eric Frechon και Michel Del Burgo.
Ακολούθησε πορεία σε εμβληματικά εστιατόρια του εξωτερικού, όπως τα Pierre Gagnaire (Παρίσι), Benu (Σαν Φρανσίσκο), Azurmendi (Μπιλμπάο), Flocons de Sel (Μεζέβ) και Enoteca Pinchiorri (Φλωρεντία).
Από το 2016 έως το 2019 υπήρξε Executive Chef του Lycabettus Restaurant (Andronis Group, Σαντορίνη. Από το 2019 έως το 2024 διετέλεσε Executive Chef στο The Zillers Athens Boutique Hotel, όπου τιμήθηκε με αστέρι Michelin το 2022
Kykloi by Priceless: Βουτάδων 36