Κυκλοφόρησε το Grill #56

Τεύχος Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2025

Κυκλοφόρησε το 560 τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill το οποίο ταξίδεψε μέχρι τη Νάουσα και παρουσιάζει την εστιατορική σκηνή της πόλης καθώς και δύο βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος από την Ημαθία.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και την εστίαση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΕΕΜΕ: Στην Αθήνα networking, στην Καλαμπάκα συνέλευση

Αλκοολούχα ποτά: Οικονομικές επιδράσεις από τη μείωση του ΕΦΚ

Ακίνητα: Μνημόνια μεταξύ των μεγάλων φορέων

ΚΟΥΖΙΝΑ

Future Menus από την Unilever Food Solutions

Αστέρι Michelin για το Makris Athens

Costa Navarino: Συνεργασία με τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη

ΑΓΟΡΑ

Niotena: Νέο bistro Κρητικών γεύσεων (Νέα Σμύρνη)

Συνύπαρξη ήχων και γεύσεων στο Hiccups (Κουκάκι)

ΑΙΓΛΗ: Κόμβος ψυχαγωγίας, γαστρονομίας και πολιτισμού (Ζάππειο)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Συνέντευξη: Βασίλης Κουλογιάννης, Ευρωψυκτική

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Λίγο πριν ταξιδέψει για την Ινδία ο σεφ Παύλος Σάφτης μιλάει στο Grill

ΑΦΙΕΡΩΜΑ-  ΤΡΟΦΙΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Φυτικά προϊόντα και διατροφή: Το «κύμα» φουσκώνει συνεχώς

Πληθώρα προϊόντων για όσους επιμένουν vegan-ικά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑΣΟΥΣΑ

Ο Γιάννης Μουρατίδης  ταξίδεψε μέχρι τη Νάουσα και συνομίλησε με εστιάτορες και κτηνοτρόφους. Συνεντεύξεις: Εστιατόριο Σπονδή, Ταβέρνα Παραδοσιακό, Grill House Μπουκτσής, Εστιατόριο Χάραμα, Φάρμα Μπαντή και Φάρμα Κουτσιώφτη

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Τεχνολογική «επανάσταση» και νέες «αξίες» σε τρόφιμα & εστίαση

ΚΟΣΜΟΣ

Το κυκλοφοριακό βλάπτει την εστίαση της Νέας Υόρκης

LOGI.C FOOD EDITION

1η πανελλήνια έρευνα για την εφοδιαστική αλυσίδα στα τρόφιμα της OPTILOG

ΣΥΝΤΑΓΗ

Κότσια Χοιρινά στη σούβλα από την Grillphilosophy

ΒΙΒΛΙΟ

«Επισιτιστική Ασφάλεια», Απόστολος Τ. Ράντσιος

 

Δείτε και διαβάστε το τεύχος

 

You might also like