Κυκλοφόρησε το Grill #58

Τεύχος Μάϊου- Ιουνίου 2025- Αποστολές του περιοδικού σε Καλαμάτα και Σαμοθράκη

Κυκλοφόρησε το 58ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill Magazine με δύο πολυσέλιδα θέματα- αποστολές στην Καλαμάτα για το Messinia Forum 2025 και στη Σαμοθράκη στο πλαίσιο γαστρονομικού Local Tour.

 

Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε για την πρώτη συμφωνία που υπογράφτηκε ανάμεσα στην Wolt και το  Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων Θεσσαλονίκης στη Θεσσαλονίκη. Ο Κωνσταντίνος Ντουμής, country manager της PHC Ελλάδας παραχωρεί στο Grill συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης δίνοντaς στοιχεία για την ανάπτυξη των καταστημάτων wagamara και Pizza Hut.

Το αφιέρωμα του περιοδικού, το οποίο υπογράφει ο δημοσιογράφος Γιάννης Μουρατίδης, αφορά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων εστίασης στην Ελλάδα.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και την εστίαση

TECH NEWS

Σύγχρονες τεχνολογίες, μηχανήματα & λογισμικό

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παντελής Κουγιός: Νέος πρόεδρος των ζυθοποιών

Παρακολουθήσαμε τα Greek Beer Awards 2025

Wolt-ΣΑΔΘ: Πρώτη συλλογική συμφωνία

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κωνσταντίνος Ντουμής, country manager της PHC Ελλάδας

ΚΟΥΖΙΝΑ

Παραγωγή, γαστρονομία & ταυτότητα

Έβρος: Γαστρονομικές περιπλανήσεις

Fruitilisious: Από την ελληνική γη στα ευρωπαϊκά τραπέζια

Plato’s Plate 2025: Επιχειρηματικότητα & εξωστρέφεια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Παρακολουθήσαμε το συνέδριο Messinia Forum 2025

Η Μεσσηνία είναι καλύτερη… πρώτη ύλη

Συζήτηση για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

‘Σχεδιάζοντας’ το γαστρονομικό μέλλον της Μεσσηνίας

ΑΓΟΡΑ

Γιατί ο Τσακίρης έφτιαξε τυλιχτό σουβλάκι χωρίς πατάτες;

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ταχύτητα και ευελιξία για την ψηφιακή εστίαση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Τοπική γαστρονομία και εστίαση στην Σαμοθράκη

Παρουσιάζουμε τα café & εστιατόρια: Καρυδιές, Βράχος, Ψαράς, Τράπεζα, Πύργος

ΣΥΝΤΑΓΗ

‘Κασερλί Κεμπάπ’ από την Grill Philosophy

ΒΙΒΛΙΟ

«Ευκολάκι: 120 εύκολες & γρήγορες συνταγές», του Άκη Πετρετζίκη

Δείτε και διαβάστε το τεύχος εδώ

 

You might also like