Μεγάλες συνεντεύξεις στο Grill #59
Τρεις σπουδαίοι σεφ κι ένας επιχειρηματίας αναλύουν την αγορά της εστίασης
Μεγάλες συνεντεύξεις – από τρεις σπουδαίους σεφ κι έναν πολύπειρο επιχειρηματία- φιλοξενούνται στο 59ο τεύχος του κλαδικού, συνδρομητικού περιοδικού Grill το οποίο καλύπτει με συνέπεια εδώ και μια δεκαετία την ελληνική (κι όχι μονο) αγορά της εστίασης.
Οι σεφ Άκης Πετρετζίκης στην Αθήνα, ο Δημήτρης Τασούλας στην Θεσσαλονίκη και ο Στέφανος Μιχάλης, ο σεφ του εστιατορίου ‘Αστραχάν’ στην Ανάφη παρουσιάζουν το έργο του και σχολιάζουν ζητ΄ξημα της εστιατορικής καθημερινότητας.
Στο τεύχος 59 παρουσιάζονται επίσης ρεπορτάζ για τον νέο νόμο για την κατανάλωση αλκοόλ στην εστίαση αλλά και το σχέδιο νόμου για την απασχόληση, δύο κυβερνητικές παρεμβάσεις που ‘αναστάτωσαν’ την ελληνική αγορά της εστίασης.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και την εστίαση
TECH NEWS
Σύγχρονες τεχνολογίες, μηχανήματα & λογισμικό
FOOD NEWS
Νέα υλικά, συστατικά και τρόφιμα
BEVERAGE NEWS
Οινοπνευματώδη, χυμοί και αναψυκτικά
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέος νόμος για την κατανάλωση αλκοόλ στην εστίαση
Σχέδιο νόμου για την απασχόληση
Ασθμαίνουν οι μικρές επιχειρήσεις
Συλλογικός φορέας στον χώρο του ελαιολάδου
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
QR Codes με GS1 Digital Link: Barcodes της επόμενης γενιάς
ΑΓΟΡΑ
Εστίαση: Είσοδοι, συνεργασίες & εξαγορές
Συνέντευξη: Σπύρος Αντωνόπουλος, Καλαμάτα
Φάρμα Χρονά: Delicatessen κρεοπωλείο από το 1971
ΚΟΥΖΙΝΑ
Άκης Πετρετζίκης: «Βάλτε τη μαγειρική στην καθημερινότητα σας»
Στέφανος Μιχάλης, ο σεφ του ‘Αστραχάν’ της Ανάφης
Δημήτρης Τασούλας: «H Θεσσαλονίκη χρειάζεται οργανωμένο αφήγημα»
Όλυμπος Νάουσα: Γαστρονομική ‘φιλοσοφία’ Τασούλα
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Επενδυτικό πλάνο τριετίας για την SOFTONE F&B
Η Goody’s με μοντέλο πλήρους αυτοματισμού
ΤΡΟΦΙΜΑ
Βρώσιμα Έλαια: Αναζητούνται βιώσιμες λύσεις
ΑΝΑΛΥΣΗ
Τουρισμός & εστίαση: Το δίδυμο της ανάπτυξης
ΚΟΣΜΟΣ
Δύσκολοι καιροί για vegan εστιατορική
ΣΥΝΤΑΓΗ
‘Κοντοσούβλι χοιρινό με λουκάνικο πρασάτο’/ Grill Philosophy
ΒΙΒΛΙΟ
«Οδηγός Αγοράς Κρέατος» της Σταυρούλας Επιτροπάκη