Το νέο εστιατόριο Liystor στεγάζεται στο κτίριο όπου έζησε ο αρχαιολόγος Κυριάκος Πιττάκης και έχει πάρει το όνομά του από τη διάσημη ‘Κλεψύδρα της Ακρόπολης’.
«Το όνομά μας είναι εμπνευσμένο από τη σπουδαία αυτή ανακάλυψη του Κυριάκου Πιττάκη. H κυριολεκτική σημασία της είναι ο κλέφτης του νερού. Ο ληστής του ύδατος» αναφέρει ο σεφ Νίκος Αποστολάκης.
Η κουζίνα του Liystor αντλεί έμπνευση από τη γη και τις θάλασσες της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα.

«Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εποχικότητα των υλικών μας, όχι μόνο για να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των πιάτων μας, αλλά και σεβόμενοι το περιβάλλον και κάθε οικοσύστημα. Σε κάθε γαστρονομική πρόταση, φροντίζουμε να αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των υλικών χρησιμοποιώντας μαγειρικές τεχνικές που δεν παραποιούν την πρώτη ύλη» αναφέρει ο σεφ.
Ο Νίκος Αποστολάκης εργάστηκε σε κουζίνες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, όπως το Βoury στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Residenz Heinz Winkler στο Μόναχο (2 αστέρια Michelin) και το Celeste στο Λονδίνο (1 αστέρι Michelin). Αυτό το διάστημα σχεδιάζει το μενού ενός ακόμα εστιατορίου θα ονομάζεται Ydoron.