SARMED: Συνεργασία με την ΕΛΒΙΔΑ Τρόφιμα Α.Ε.

Σημαντική προσθήκη στο πελατολόγιο της εταιρίας αποθήκευσης και διανομών

Η SARMED ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με την εταιρία ΕΛΒΙΔΑ Τρόφιμα Α.Ε. για το έργο αποθήκευσης των προϊόντων της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της SARMED στη Μάνδρα Αττικής, καθώς και για το έργο διανομής.

 

Η εταιρία ΕΛΒΙΔΑ Τρόφιμα Α.Ε. είναι μια ελληνική βιομηχανία τροφίμων με μακρόχρονη παράδοση στην αξιοπιστία, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Με ιστορία 20 χρόνων, είναι η ελληνική εταιρία που έθεσε τις βάσεις για τη βιομηχανική παραγωγή γύρου σε εθνικό επίπεδο.  Ταυτόχρονα πρωταγωνίστησε στην εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας του προϊόντος ώστε να εξελιχθεί σημαντικά, τόσο γευστικά, όσο και ποιοτικά.

Ξεκινώντας από το χώρο του ψητοπωλείου και επικεντρώνοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του χώρου κατάφερε να αποκτήσει ηγετική θέση αποτελώντας σημείο αναφοράς. Χαρακτηριστικά η εταιρία ήταν η πρώτη η οποία εισήγαγε τη συμβουλευτική πώληση στον επαγγελματία με ενέργειες marketing επικεντρωμένες στις ανάγκες του.

Τα τελευταία χρόνια κάνοντας σταθερά βήματα προόδου κατάφερε να εξελιχθεί σε εταιρία παραγωγής τροφίμων υψηλής προστιθέμενης αξίας τα οποία να ανταποκρίνονται στις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, αλλά και του επαγγελματία που αναζητά συνεχώς καινοτόμες ιδέες/λύσεις για την επιχείρησή του.

H SARMED είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών της εφοδιαστικής αλυσίδας και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο 3rd Party Logistics (3PL), στην Ελλάδα, όπως επίσης και στον κλάδο διαχείρισης φορολογικών και τελωνειακών αποθηκών.

You might also like