Καλλιτέχνες και παραγωγοί δημιουργούν για την Tequila Don Julio

Ένα ταξίδι γεμάτο πάθος με προορισμό την Μύκονο

Έξι σημαντικοί δημιουργοί συναντήθηκαν φέτος στην Μύκονο κι έφεραν στο σήμερα τις αξίες του Don Julio González δημιουργώντας εμπνεόμενοι από ένα από τα πιο γνωστά παγκοσμίως brands αλκοολούχων ποτών.

 

Όπως Don Julio González με μόνη δύναμή του το μεγάλο πάθος και όραμά του να φέρει την επανάσταση στην tequila, δεν έκανε καμία υποχώρηση στην ποιότητα, δίνοντας σε κάθε αγαύη χωριστά τη δυνατότητα να αναπτυχθεί με τις καλύτερες προδιαγραφές πριν το θερισμό και διαλέγοντας τις πιο χυμώδεις piña, μεταφέροντας τις ο ίδιος στο αποστακτήριο του, έτσι και οι 6 σύγχρονοι artisans βρήκαν το δικό τους πάθος στο νησί, εμπνεύστηκαν και μας έδωσαν πίσω στην πόλη (και όχι μόνο) εκλεκτά κοσμήματα, μοναδικό άρτο, επιδόρπια με Don Julio reposado, πίνακες και κεραμικά.


Πρόκειται για τους: Παΐσιος Μεντεσίδης, Jewel Manufacturer- Ιάνθη Μιχαλάκη – Μαρία Αλαφούζου, Bakers of Kora- Κρίτων Πουλής, Chef Patisserie of Bon Bon Fait Maison- Μελίνα Κόαν, Painter και Δήμητρα Γρίβα, Potterist & Concrete Artist.


Το πάθος του ιδρυτή ταξιδεύει στο σήμερα, στην Μύκονο και ενσαρκώνεται σε 6 μοναδικούς artisans που εμπνέονται από τις γραμμές, την γη, την αλμύρα, το απέραντο γαλάζιο, τους ανθρώπους. Οι 6 αυτοί δημιουργοί «γράφουν» εικόνες, γεννούν συναισθήματα,  που η κυκλαδίτικη γη απλόχερα τους δίνει και δημιουργούν με πάθος.

Στις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις, η Don Julio βρίσκει και πάλι τη θέση της στο κέντρο ενός τραπεζιού, με στόχο να μας φέρει κοντά στους αγαπημένους μας. Μας συναντά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην Μύκονο, στον τόπο που χτυπάει η καρδιά των Κυκλάδων, σε ένα ονειρικό ηλιοβασίλεμα ή και λίγο αργότερα, δίνει γεύση στα gatherings και στις ανέμελες στιγμές που μας βρίσκουν με θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά και ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

 

Η Don Julio είναι εκεί και το βράδυ, όταν ξεκινάει η festive διάθεση και αποτελεί αναμφίβολα την απόλυτη, glamorous επιλογή όλων των tequila lovers στα must-visit εντυπωσιακά venues του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η Don Julio γίνεται talk of the town στην Φτελιά και συνοδεύει επάξια τα signature, μεσογειακά πιάτα όπως και τα beats διεθνώς αναγνωρισμένων Djs, μας συναντά στο Alemagou για μια all-day ξεχωριστή εμπειρία ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα και στο JackieO’ για ένα αξέχαστο summer celebration με τα πιο cool vibes του νησιού.

H Μελίνα Κόνα ζωγραφίζει εμπνεόμενη από τη διάσημα τεκίλα Don Julio.
You might also like