Σήμερα, στην Αθήνα, η ημερίδα για τη Listeria monocytogenes

Με διοργανωτή το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος

Hμερίδα – Workshop θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 10.00 π.μ., στο ξενοδοχείο Athens FRESH, Αθηνάς  59  & Σοφοκλέους, Αθήνα με ελεύθερη είσοδο (μετά από εγγραφή – δήλωση συμμετοχής) για τη διαχείριση της Listeria monocytogenes.

 

Το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος – ΙΠΚ, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων ΣΕΒΓΑΠ, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ και της εταιρίας  bioMérieuxHellas S.A., θα εξετάσει τα θέματα αυτά στην ενδιαφέρουσα και παραγωγική ημερίδα – Workshop,“Listeria monocytogenes από τη νομοθεσία στην εφαρμογή. Ποιος o ρόλος και οι υπευθυνότητες όλων των τμημάτων της Βιομηχανίας Τροφίμων”.

Ο Ρόλος και οι υπευθυνότητες της Βιομηχανίας Τροφίμων για την εφαρμογή της νομοθεσίας της διαχείρισης της Listeria monocytogenes είναι θέματα που ενδιαφέρουν όλους όσους εμπλέκονται με τον διατροφικό τομέα. Προφανώς και δεν αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος μόνο του Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου κάθε εταιρίας, αλλά παράλληλα και κρίσιμο ζήτημα που αφορά όλα τα τμήματα παραγωγής τροφίμων.

Εισηγητές οι διακεκριμένοι επιστήμονες και τεχνοκράτες :

  • Παναγιώτης Σκανδάμης Καθηγητής Υγιεινής Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του panel Βιολογικών κινδύνων της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων,
  • Ανδρέας Σουλιώτης  Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και Διδάσκων στoΧαροκόπειο Πανεπιστήμιο (Νομοθεσία Τροφίμων),
  • Στέλιος Σκαρίμπας  ExNoos Consulting EE Business Director Advanced Solutions in Food Design, Process Engineering, and Digital Transformation.

Στο στρογγυλό τραπέζι θα συζητήσουν οι :

  • Χρήστος Αποστολόπουλος  Πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ, Total Quality (SHEQA), Food Safety & Dairy Affairs Manager at FrieslandCampina Hellas,
  • Βασίλης Αρβανιτίδης  bioMérieux Hellas S.A.,
  • Κυριακή Λαμπροπούλου  Προϊστάμενη Τομέα Διασφάλισης Ποιότητας και Ελέγχων Λειτουργίας theMART- Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΠΑΔΑ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων,
  • Χριστίνα Πάνου  Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας Ομίλου Εστίασης GOODYS/EVEREST,
  • Απόστολος Πατσιάς  Διευθυντής Μικροβιολογικού και Χημικού εργαστηρίου ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ.

Για Δηλώσεις Συμμετοχής πατήστε εδώ Πληροφορίες ipk@sevek.gr, 210 3253237.

You might also like