Νέο Butcher’s Burger στο Σύνταγμα

Τέσσερα καταστήματα για την αλυσίδα που αναπτύσσεται δυναμικά

Ένα νέο κατάστημα της αλυσίδας Butcher’s Burger αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το αμέσως επόμενο διάστημα στο κέντρο της Αθήνας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των σημείων της εταιρείας στα τέσσερα μετά από τα καταστήματα που ήδη διαθέτει στο Xαλάνδρι, το Περιστέρι και την Κηφισιά (Κεφαλάρι).

 

Περίπου 10 μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος της Κηφισιάς, ο Σπύρος Αλαφούζος, επικεφαλής της εταιρείας που αναπτύσσει τα Butcher’s Burger, ετοιμάζει ένα νέο κατάστημα στην οδό Βουλής 9-11, λίγα μέτρα από τη διασταύρωση με την Καραγιώργη Σερβίας και δίπλα σχεδόν στην Πλατεία Συντάγματος, σε μια από τις πιο ‘καυτές’ πιάτσες της σύγχρονης Αθήνας.

Το συγκεκριμένο κατάστημα σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα από τα άλλα καθώς θα είναι επικεντρωμένο περισσότερο στο μπέργκερ και το street food και λιγότερο στα premium κρέατα όπως τα άλλα καταστήματα της αλυσίδας.

Στόχος της εταιρείας ασφαλώς η τουριστική αγορά του κέντρου κι επιθυμία του επικεφαλής είναι να γνωρίσει το διεθνές κοινό τις δυνατότητες της ελληνικής εστίασης να προσφέρει ένα ξεχωριστό, γευστικό μπέργκερ που θα μείνει αξέχαστο σε όσους το δοκιμάσουν.

You might also like