Κυκλοφόρησε Το 9ο Τεύχος Του Grill

The Grill Magazine #9, Μάρτιος- Απρίλιος 2017

Κυκλοφόρησε το ανοιξιάτικο  9ο τεύχος του περιοδικού της μαζικής εστίασης Grill, με κεντρικό αφιέρωμα τον δροσερό και αναπτυσσόμενο κόσμο της ελληνικής μπίρας.

Οι συνεντεύξεις του τεύχους περιλαμβάνουν τον Χρήστο Κουτρουλιά της εστιατορικής οικογένειας του Γιώργου Κουτρουλιά που αναπτύσσουν τα καταστήματα Palmie bistro, τον Χαράλαμπο Χασομέρη από το εστιατόριο Saucy του Λονδίνου, τον Νικόλαο Μήτρογλου του εστιατορίου Remvi στο Ντίσελντορφ και τον Κωνσταντίνο Πετρίδη των ψητοπωλείων Gyro World στη Νέα Υόρκη.

Περιεχόμενα του τεύχους

10 NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης

18 GLOBAL NEWS

Ειδήσεις απ΄ όλο τον κόσμο

20 ΒΟΟΖΕ

Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση

22 ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έξω Πάμε Καλά: Έλληνες εστιάτορες στο εξωτερικό

34 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Χρήστος Κουτρουλιάς, marketing director και διευθυντής ανάπτυξης Palmie bistro

38 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Μπίρα και μαζική εστίαση

54 ΚΟΥΖΙΝΑ

Το «1ο Συνέδριο Διαχείρισης Γύρου» της Μέγας Γύρος

56 ΚΟΥΖΙΝΑ

Άρθρο: Δήμητρα Χούχουλα, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών

60 ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αρτοβιομηχανία Select

62 ΑΓΟΡΑ

Ο Χρυσόστομος Φιλιππάκης, Συνιδρυτής του Delivery.gr

65 ΑΓΟΡΑ

Το νέο Mc Donald’s στην Καλαμαριά

66 ΑΓΟΡΑ

Δύο έρευνες για την εστίαση και τα τρόφιμα

69 ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Τα Dieline Awards για τη μαζική εστίαση

70 ΜΑΝΑGEMENT

Άρθρο του Βασίλη Καλπογιάννη: 30 χρόνια φαστ φουντ

72 ΜΑΝΑGEMENT

Άρθρο του Παναγιώτη Γκουγκουλίδη για το φαστ φουντ

74 ΜΑΝΑGEMENT

Η εστιατορική έρευνα της Barclaycard

76 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Έρευνα του ΕΦΕΤ για τα λίπη

78 ΑΦΙΞΕΙΣ

Το Clap the Restaurant του Χρήστου Σοκόλη

80 ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Στην κουζίνα της Ερμιόνης Τυλιπάκη

82 ΒΙΒΛΙΟ

Το βιβλίο των Goldman & Nalebuff για τη Honest Tea

You might also like