Κυκλοφόρησε το 8o τεύχος του Grill
The Grill Magazine #8, Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2017
Κυκλοφόρησε το 8ο τεύχος του περιοδικού για τη μαζική εστίαση Grill, το πρώτο τεύχος για το 2017, και το κεντρικό του αφιέρωμα αφορά στην ελληνική αγορά των μαγειρικών ελαίων και τα λίπη που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες στις κουζίνες τους.
Οι δύο κεντρικές συνεντεύξεις τους τεύχους είναι των: α) Αναστάσιου Παπαδόπουλου, διευθύνοντος συμβούλου της Mega Frost η οποία συμπλήρωσε μια δεκαετία στον κλάδο του εφοδιασμού καταστημάτων μαζικής εστίασης και β) του Παναγιώτη Χατζηδημητράκη, προέδρου του Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας.
Στο τεύχος περιλαμβάνεται εκτενές ρεπορτάζ στην υγιεινή και την ασφάλεια στη μαζική εστίαση με αφορμή το τραγικό δυστύχημα σε κατάστημα της αλυσίδας everest, στην Πλατεία Βικτωρίας.
Περιεχόμενα του τεύχους
10 NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης
24 GLOBAL NEWS
Ειδήσεις απ΄ όλο τον κόσμο
26 ΒΟΟΖΕ
Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση
30 ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων στη μαζική εστίαση
40 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Mega Frost, απαντάει στις ερωτήσεις του Grill
44 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Μαγειρικά έλαια και λίπη στη μαζική εστίαση
56 ΑΓΟΡΑ
Η απόβαση της Goody’s στην Πλατεία Συντάγματος
58 ΑΓΟΡΑ
Η McDonald’s έγινε 25 ετών στην Ελλάδα
60 ΑΓΟΡΑ
Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών δεν αντέχει άλλους φόρους
62 ΑΓΟΡΑ
Έρευνα του ΙΟΒΕ για τον κλάδο Χυμοί- Αναψυκτικά
66 ΑΓΟΡΑ
Η Φάρμα Κεχαγιά συνεχίζει να παράγει κι επεκτείνεται
72 MARKETING
Η μάχη του φιλοδωρήματος στις ΗΠΑ
73 ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Αναζήτηση καινοτομίας στον εστιατορικό κλάδο
74 ΜΑΝΑGEMENT
Οι μεγάλες αλλαγές στην ατζέντα της διατροφής
76 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Η μαζική εστίαση για βραβεία Dieline
78 ΑΦΙΞΕΙΣ
Το CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη
80 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Στην κουζίνα της Ερμιόνης Τυλιπάκη.
82 ΒΙΒΛΙΟ
Η ιστορική μελέτη του Νίκου Ποταμιάνου