Συνεργασία της Αργυρίου με το Grupo Montalban 

Η εταιρεία Αργυρίου, η οποία   δραστηριοποιείται ως αντιπρόσωπος οίκων εξωτερικού από το 1951 και ειδικότερα από το 1981 στον τομέα νωπών  και κατεψυγμένων τροφίμων, εκπροσωπώντας μεγάλες βιομηχανίες της Ευρώπης, σφαγεία, εξαγωγείς και traders, ανακοίνωσε πρόσφατα την συνεργασία με τον Ισπανικό όμιλο Grupo Montalban που παρέχει υψηλής ποιότητας πιστοποιημένο μοσχαρίσιο κρέας.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία και παράδοση στα βοοειδή, που εγγυάται την επιλογή των ζώων στην πηγή από ιδιόκτητες κτηνοτροφικές μονάδες και την προσεκτική διατροφή τους με ζωοτροφές που παράγονται από τον όμιλο με αποτέλεσμα το κρέας να χαρακτηρίζεται από ομοιογένεια.

Ο όμιλος ενσωματώνει σταδιακά νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών του, αναλαμβάνοντας υψηλό επίπεδο ευθύνης στις δράσεις του. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «ο στόχος του είναι να προσφέρει κρέας υψηλής ποιότητας, όσο αφορά στην εμφάνιση, το χρώμα, την τρυφερή και χυμώδη υφή».

Η Αργυρίου βρίσκεται  δραστηριοποιείται με βασικούς προμηθευτές το γαλλικό group σφαγείων Gie Elivia για μοσχαρίσια κρέατα, το γαλλικό group σφαγείων Cooperl Arc Atlantique για χοιρινά, τον Ολλανδικό οίκο Zandbergen για εκλεκτά κρέατα και κυνήγια από όλο τον κόσμο και εξαιρετικής ποιότητας μοσχαρίσιο κρέας Αμερικής, το βελγικό Van O Bel για πουλερικά, τον ισπανικό Frecarn για αποστεωμένα χοιρινά τεμάχια, τον γαλλικό Loeul Et Piriot για κουνέλια, τον βελγικό Pasfrost για κατεψυγμένα λαχανικά και τον βελγικό Ecofrost για κατεψυγμένες προτηγανισμένες πατάτες.

You might also like