Κυκλοφόρησε το ανοιξιάτικο 9ο τεύχος του περιοδικού της μαζικής εστίασης Grill, με κεντρικό αφιέρωμα τον δροσερό και αναπτυσσόμενο κόσμο της ελληνικής μπίρας.
Οι συνεντεύξεις του τεύχους περιλαμβάνουν τον Χρήστο Κουτρουλιά της εστιατορικής οικογένειας του Γιώργου Κουτρουλιά που αναπτύσσουν τα καταστήματα Palmie bistro, τον Χαράλαμπο Χασομέρη από το εστιατόριο Saucy του Λονδίνου, τον Νικόλαο Μήτρογλου του εστιατορίου Remvi στο Ντίσελντορφ και τον Κωνσταντίνο Πετρίδη των ψητοπωλείων Gyro World στη Νέα Υόρκη.
Περιεχόμενα του τεύχους
10 NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης
18 GLOBAL NEWS
Ειδήσεις απ΄ όλο τον κόσμο
20 ΒΟΟΖΕ
Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση
22 ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Έξω Πάμε Καλά: Έλληνες εστιάτορες στο εξωτερικό
34 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Χρήστος Κουτρουλιάς, marketing director και διευθυντής ανάπτυξης Palmie bistro
38 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Μπίρα και μαζική εστίαση
54 ΚΟΥΖΙΝΑ
Το «1ο Συνέδριο Διαχείρισης Γύρου» της Μέγας Γύρος
56 ΚΟΥΖΙΝΑ
Άρθρο: Δήμητρα Χούχουλα, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
60 ΑΓΟΡΑ
Η ελληνική αρτοβιομηχανία Select
62 ΑΓΟΡΑ
Ο Χρυσόστομος Φιλιππάκης, Συνιδρυτής του Delivery.gr
65 ΑΓΟΡΑ
Το νέο Mc Donald’s στην Καλαμαριά
66 ΑΓΟΡΑ
Δύο έρευνες για την εστίαση και τα τρόφιμα
69 ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Τα Dieline Awards για τη μαζική εστίαση
70 ΜΑΝΑGEMENT
Άρθρο του Βασίλη Καλπογιάννη: 30 χρόνια φαστ φουντ
72 ΜΑΝΑGEMENT
Άρθρο του Παναγιώτη Γκουγκουλίδη για το φαστ φουντ
74 ΜΑΝΑGEMENT
Η εστιατορική έρευνα της Barclaycard
76 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Έρευνα του ΕΦΕΤ για τα λίπη
78 ΑΦΙΞΕΙΣ
Το Clap the Restaurant του Χρήστου Σοκόλη
80 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Στην κουζίνα της Ερμιόνης Τυλιπάκη
82 ΒΙΒΛΙΟ
Το βιβλίο των Goldman & Nalebuff για τη Honest Tea