Στην Ελλάδα το συνέδριο της Premier Capital

Η licencee της McDonald’s έφερε 400 συνέδρους στο Costa Navarino.

Η Premier Capital plc, developmental licencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές αγορές με έδρα τη Μάλτα, πραγματοποίησε το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα ετήσιο συνέδριο Communication Day στο Westin’s Costa Navarino Resort στη Μεσσηνία.

Σχεδόν 400 άνθρωποι από τις έξι χώρες της Premier Capital – Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ελλάδα, Μάλτα και Ρουμανία- ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το συνέδριο. Μεταξύ των συμμετεχόντων βρέθηκαν εργαζόμενοι από τα τμήματα Operations, Supply Chain, Finance, Marketing & Public Relations, HR, Legal, IT, Development, Administration, και διευθυντές εστιατορίων. Η Premier Capital λειτουργεί σήμερα 138 εστιατόρια και απασχολεί συνολικά 7.500 ανθρώπους.

Με θέμα ‘Think Big’, το Communication Day φέτος είχε σκοπό να αναδείξει την επίδραση του καθενός στην πορεία της εταιρίας και στην ανάπτυξη τόσο της Premier Capital όσο και των ίδιων των ανθρώπων της. Στη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις σε κάθε αγορά και από όλα τα τμήματα και οι καλύτερες πρακτικές, ο σχεδιασμός για το 2018 και η συνολική στρατηγική και το όραμα του ομίλου.

Το 2017 ήταν μια θετική χρονιά για την Premier Capital, καθώς οι πωλήσεις και ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκαν κατά 9,7% και 5,3% αντίστοιχα, διευρύνοντας τα συνολικά μεγέθη του ομίλου που πλέον εξυπηρετεί 110 εκατομμύρια πελάτες το χρόνο.

Η Premier Capital θέτει φιλόδοξους στόχους για το 2018, και δίνει έμφαση στην αύξηση του αριθμού των πελατών και τη δέσμευση απέναντί τους για καλύτερες υπηρεσίες, μεγαλύτερη ποικιλία και premium προϊόντα. Τον επόμενο χρόνο ο όμιλος θα επεκτείνει το δίκτυό του στα 153 εστιατόρια με νέες επενδύσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Το Communication Day είναι η ετήσια συνάντηση της Premier Capital που φέρνει κοντά τους ηγέτες των ομάδων από έξι ευρωπαϊκές χώρες.

 

Το νέο μοντέλο εξυπηρέτησης της McDonald’s ‘Experience of the Future’ είναι κεντρικός άξονας στην ανάπτυξη της Premier Capital. Οι πελάτες θα απολαμβάνουν νέες υπηρεσίες όπως εξυπηρέτηση στο τραπέζι (table service), βελτιωμένα kiosk αυτόματων παραγγελιών, ανανεωμένα menu boards και ένα διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση McDonald’s Mobile Application.

Οι συμμετέχοντες στο Communication Day επέστρεψαν στις χώρες τους για να διαδώσουν τα θετικά μηνύματα και να εμψυχώσουν τις ομάδες τους να λειτουργούν καταπληκτικά εστιατόρια, να κάνουν πραγματικότητα το μοντέλο ‘Experience of the Future’ και να συνεχίσουν να επιτυγχάνουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Το Costa Navarino είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές εγκαταστάσεις. Το Communication Day έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτι με ζωντανή μουσική και DJ και  ένα φαντασμαγορικό θέαμα από πυροτεχνήματα.

«Το Communication Day είναι μια μεγάλη εκδήλωση για τον όμιλό μας και φέτος εστιάσαμε στο να φέρουμε τους ανθρώπους μας κοντά», είπε ο Managing Director της Premier Capital, Victor Tedesco. «Είναι ουσιαστικής σημασίας, οι ομάδες από τις διάφορες χώρες να μοιράζονται εμπειρίες, γνώσεις και καλές πρακτικές. Η McDonald’s είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρία και εξαρτάται απόλυτα από τους ανθρώπους της για να μεταφέρει την εμπειρία που οι πελάτες περιμένουν από το brand. Με 7.500 ανθρώπους στην ομάδα μας και ένα δίκτυο 138 εστιατορίων, η Premier Capital βρίσκεται σε μια δυναμική τροχιά ανάπτυξης που ανοίγει νέους δρόμους για το μέλλον της εταιρίας και τους ανθρώπους μας».

Στην κεντρική φωτογραφία: Premier Capital Chairman Melo Hili και Managing Director Victor Tedesco (δεύτερος και τρίτος από αριστερά), με την Director of Communications Joanna Ripard, General Manager (Ελλάδας) Simona Mancinelli, General Manager (Ρουμανίας) Daniel Boaje, General Manager (Βαλτικών) Vladimir Janevski, και Chief Operations Officer Tomasz Nawrocki.Φωτογραφίες: Premier Capital .

You might also like