Ήρθαν τα νέα Knorr World  Cuisines

Oκτώ νέα μοναδικά προϊόντα από τη Unilever Food Solutions.

Η Knorr καινοτομεί για ακόμα μια φορά φέρνοντας μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες σύγχρονες τάσεις παγκοσμίως στο τραπέζι μας, την Ασιατική κουζίνα. Με οκτώ νέα μοναδικά προϊόντα με υπέροχη γεύση, τα οποία παρασκευάζονται με τα πιο εκλεκτά υλικά και περιέχουν αναπάντεχους συνδυασμούς συστατικών, η νέα σειρά Knorr World Cuisines ήρθε για να κάνει τη διαφορά.

 

Τώρα η εξωτική κουζίνα γίνεται πιο εύκολη από ποτέ και η ελληνική κουζίνα ανανεώνεται. Τα πιο κλασικά ελληνικά πιάτα συνδυάζονται με ξεχωριστές ασιατικές γεύσεις από Ταϊλάνδη, Ινδονησία και Κίνα. Burger, σουβλάκι και μεζέδες όπως ποτέ πριν, χάρη στις ξεχωριστές συνταγές που δημιούργησε η Unilever Food Solutions σε αποκλειστική συνεργασία με τον Chef Γκίκα Ξενάκη.

Κάντε τη διαφορά προσφέροντας στους πελάτες σας γεύσεις που δε θα βρουν αλλού και ταξιδέψτε τους στις κουζίνες του κόσμου. Εξωτικές και πικάντικες γεύσεις σας περιμένουν για να δημιουργήσετε τα δικά σας πρωτότυπα και μοναδικά menu προσαρμόζοντας τις νέες αυτές συναρπαστικές γεύσεις σε κλασικά πιάτα που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας.  Εσείς θα τολμήσετε να κάνετε τη διαφορά; Για περισσότερες πληροφορίες, συνταγές & έμπνευση: www.unileverfoodsolutions.gr

 

You might also like