World Class Fine Drinking: Μεγάλη γιορτή στη Θεσσαλονίκη

Το World Class Fine Drinking Thessaloniki ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία και μύησε όλη την Θεσσαλονίκη σε μοναδικές και εκλεπτυσμένες γεύσεις. Πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις 15, 16 & 18 Νοεμβρίου κι αποτέλεσε μια φαντασμαγορική γιορτή για την κουλτούρα του καλού ποτού.

 

Το World Class Fine Drinking, μια διοργάνωση του World Class των Reserve Brands της Diageo υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς από τον κύριο Χάρη Ψαρούδα, Διευθυντή των Reserve Brands της Diageo Greece, τον Θωμά Ψαρρά, Γενικό Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Γιώτη Αγγελίδη, Reserve Brands Ambassador της Diageo Greece, οι οποίοι τόνισαν την σημασία του θεσμού αυτού, κήρυξαν την επίσημη έναρξη του στην Θεσσαλονίκη και μίλησαν για τη σημασία του fine drinking.

Σε ένα ευχάριστο 3ήμερο ταξίδι στη γιορτή του fine drinking, 24 bars της πόλης εναλλάσσονταν κάθε μέρα μέσα από 8 pop-up bars προσφέροντας υπέροχες στιγμές με γευστικά και ευφάνταστα perfect serves με βάση τα εκλεκτά spirits του Reserve Portfolio της Diageo. Το μενού ήταν ατελείωτο και τα 24 αγαπημένα bars προσέφεραν μαγικές στιγμές, γεμάτες γευστικές εκπλήξεις οι οποίες κάλυψαν κάθε γούστο.

 

You might also like