Εκδήλωση της ALPHA PLAN CONSULTANTS στην ΑΡΤΟΖΥΜΑ- DETROP , Σάββατο 25/2, στη Θεσσαλονίκη

 

Τις σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου έρχεται να αναδείξει η 8η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA, η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO από τις 24-26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών DETROP BOUTIQUE.

Η ALPHA PLAN CONSULTANTS εκ μέρους της Συντεχνίας καταστηματαρχών ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης ενημερώνει για την υλοποίηση εκδήλωσης στο πλαίσιο του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ζαχαροπλαστικής με την αιγίδα της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος και την υποστήριξη της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO.

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 14:00 κατά την διάρκεια της κλαδικής έκθεσης ΑΡΤΟΖΥΜΑ στους χώρους της HELEXPO, στο περίπτερο 14. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν ως ομιλητές εξειδικευμένα στελέχη, εκπρόσωποι επιχειρήσεων του κλάδου και επιχειρηματικών φορέων, κυβερνητικά στελέχη κ.ά. Η διάρθρωση της εκδήλωσης έχει ως εξής:

  • Ενότητα 1η: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ BRANDING
  • Ενότητα 2η: ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • Ενότητα 3η: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής εδώ.

You might also like