Σάντουιτς με Ελληνικό Γύρο στα Potbelly Sandwich Shop

Λανσάρουν τη νέα πρότασή τους  στις 26 Φεβρουαρίου.

Η καθιερωμένη αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων εστίασης Potbelly Sandwich Shop από το Σικάγο, αναμένεται να λανσάρει τις επόμενες ημέρες ένα νέο σάντουιτς το οποίο θα περιέχει ελληνικό γύρο και θα είναι το πρώτο τέτοιο προϊόν στο μενού της εταιρείας.

 

Το νέο σάντουιτς, το οποίο θα σερβίρεται με φουρνιστό ψωμάκι κι όχι  με πίτα όπως ίσως θα ήταν αναμενόμενο, θα περιέχει εκτός από γύρο,  φέτα, τζατζίκι,  κρεμμύδι και ντομάτα. Θα υπάρχει η δυνατότητα σερβιρίσματος του σάντουιτς με χωριάτικη σαλάτα.

Πρώτοι θα δοκιμάσουν το νέο προϊόν ορισμένοι καταναλωτές που συμμετέχουν σε loyalty προγράμματα της εταιρείας, ενώ την επόμενη ημέρα το σάντουιτς θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ΗΠΑ μέχρι τις αρχές του Μάη.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους πελάτες μας που να τους επιτρέπει να δοκιμάσουν παγκόσμια φαγητά στο κατάστημα της γειτονίας τους. Δημιουργώντας τη σειρά σάντουιτς Flats, βάζουμε ποιότητα, γεύση και παράδοση στον επίκεντρο κάθε συνταγής, με στόχο να ικανοποιήσουμε τον πελάτη, να τον κάνουμε να χαμογελάσει» σχολίασε η Mary Laube-Gale, υπεύθυνη για το σχεδιασμό καινοτόμων μενού στην εταιρεία.

Η Potbelly Sandwich Shop είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές αλυσίδες σαντουιτσάδικων στις ΗΠΑ, η οποία έχει έδρα το Σικάγο και πέρυσι συμπλήρωσε 40 χρόνια δραστηριότητας.  Αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται πάνω 450 ιδιόκτητα καταστήματα στις ΗΠΑ, ενώ άλλα 50 έχουν ανοίξει μέσω franchise σε Καναδά, Μέση Ανατολή, Αγγλία και Ινδία.

You might also like