Η Αττική συμμετέχει  στην ΙΤΒ Βερολίνου 2018

Μοναδικός ευρωπαϊκός προορισμός ολιγοήμερων διακοπών “business and pleasure”. 

Η Περιφέρεια Αττικής, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το διεθνές κοινό της στην ΙΤΒ Βερολίνου 2018, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης, από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου 2018, παρουσιάζοντας την Αττική σε τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και τουριστικούς επιχειρηματίες.

Η Περιφέρεια Αττικής θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο του ΕΟΤ Stand 101 Hall 1.1. πραγματοποιώντας τις ήδη προγραμματισμένες συναντήσεις με τους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς και τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Στόχος μας για φέτος είναι να αναδείξουμε τη μοναδικότητα της Αττικής ως πολυδιάστατου ελκυστικού προορισμού, που προσφέρει στον επισκέπτη πληθώρα εμπειριών καλύπτοντας τις περισσότερες ειδικές μορφές τουρισμού (πολιτιστικός, γαστρονομικός, συνεδριακός, θαλάσσιος, κ.λπ.).

Η Αττική είναι ένας δυναμικός “shortbreak” προορισμός σε όλη την Ευρώπη και κατέχει κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, ανάμεσα σε διεθνείς  προορισμούς και ειδικότερα στο γερμανικό κοινό.

Στόχος της Δ/νσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής είναι να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην Αττική, όπως επίσης και οι διανυκτερεύσεις ανά επισκέπτη, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, και να διευρυνθεί περαιτέρω το μερίδιο στη διεθνή τουριστική αγορά.

You might also like