Ανακοινώθηκε το 1ο Made In Beer Festival

1-3 Ιουνίου στο Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι

Άλλο ένα καλοκαιρινό, γευστικό και στην περίπτωση αυτή …δροσιστικό φεστιβάλ ανακοινώθηκε και αφορά το 1ο Made In Beer Festival, το τριήμερο 1-3 Ιούνη, στην Αθήνα.

 

Όπως αναφέρουν σχετικά οι διοργανωτές: «Η δημιουργική έκρηξη που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην παραγωγή και διανομή μπίρας στη χώρα μας δεν έχει προηγούμενο: σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν ξεπηδήσει εξαιρετικά δραστήριες ζυθοποιίες με νέα προϊόντα, ενώ και οι καθιερωμένοι “παίκτες” της αγοράς της μπίρας προσφέρουν πλέον έναν μεγάλο αριθμό από επιλογές στους καταναλωτές».

Το Made In Beer Festival φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους πολυάριθμους λάτρεις της μπίρας “την απόλυτη εμπειρία ζυθογνωσίας”, το πρώτο τριήμερο του Ιουνίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (τέρμα Ερμού).

Δεκάδες περίπτερα παραγωγών και διανομέων (εγχώριων και ξένων), ζυθοποιίες από το εξωτερικό που τα προϊόντα τους δεν διανέμονται στην Ελλάδα, παραγωγή φρέσκιας μπίρας αποκλειστικά για το φεστιβάλ και το μεγαλύτερο Beer Bar που έχει στηθεί πότε στην χώρα μας είναι μόνο μερικά από όσα υπόσχεται το Made In Beer στους επισκέπτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια ατελείωτη ποικιλία από μπίρες σε εξαιρετικές τιμές.

Πληροφορίες / Αιτήσεις συμμετοχής: τηλ. 210 96 36 489.

You might also like